7 semne că urmează să te ceară în CĂSĂTORIE

Dacă ești deja într-o relație care s-a transformat într-o legătură stabilă și matură, probabil aștepți cu nerăbdare următorul pas, sau lași lucrurile să decurgă natural. Bineînțeles, nu ai vrea să îți sperii partenerul sau să pari insistentă cu întrebări legate de nuntă. Dar ar fi plăcut totuși să ai o confirmare a planurilor sale de viitor și să afli ce gândește fără să îl sufoci cu un interogatoriu.

Află ce are de gând partenerul tău doar fiind atentă la aceste 7 semne care pot indica faptul că urmează să te ceară în căsătorie.

1. Redecorează locuința

Știm cu toții că locuința unui burlac arată diferit de cea a unui familist. Dacă dă semne că ar vrea să facă niște schimbări în casa sa și mai mult de atât, te invită să te implici în planurile de redecorare a casei este clar că se gândește la o viitoare viață de familie.

2. Începe să facă economii

Dacă te-ai obișnuit ca partenerul tău să își plănuiască mereu activități costisitoare de weekend, sau să cumpere ultimele gadget-uri apărute pe piață și vezi o schimbare în acest sens, făcând cât mai multe economii, e clar că va exista o schimbare și din punct de vedere a statutului său. Poate chiar economisește pentru a achiziționa un inel de logodnă, deci pregătește-te să spui Da.

3. Îți lipsește o bijuterie

Vrei să porți unul din inelele preferate dar nu îl găsești pe nicăieri? Care să fie șansele să dispară subit și după câteva zile să îl găsești, la fel de subit. Se poate ca partenerul tău să îl fi luat cu scopul de a-l măsura, pentru a cumpăra un inel de logodnă care să ți se potrivească.

. Își arată interesul față de nunți

Cu siguranță acesta poate fi considerat un semn, mai ales pentru că în general bărbații nu sunt interesați de desfășurarea unei nunți. Dar dacă acum îl vezi că se uită atent la ceremonie, înseamnă că și-a schimbat prioritățile în viață.

5. Folosește un limbaj de cuplu

Deseori bărbații sunt foarte individualiști. Oricât i-ar păsa de tine, nu poate să se dezobișnuiască ușor de formulări tip „eu”, „mie”, „mine”. Doar atunci când știe că relația voastră va dura o viață acestea vor fi înlocuite cu „noi”, „noua”, „nostru”. Poți să te pregătești pentru o cerere în căsătorie.

6. Când este prea agitat, când dispare fără urmă

Deși se crede că femeile devin mai sensibile când vine vorba de o nuntă, chiar și bărbații pot avea reacții mai ciudate. Spre exemplu, îl vezi deseori agitat și pus pe gânduri. Dacă este așa, pune ceva la cale și poate fi vorba chiar de o cerere în căsătorie. Desigur, agitația poate proveni și de la locul de muncă așa că ar fi bine să te interesezi de situația lui, ca nu cumva să aibă alte probleme mai grave.

7. Stă mai mult timp cu tatăl său

Dacă de obicei partenerul tău nu petrece foarte mult timp cu tatăl său și acum începe să o facă din ce în ce mai des, poate fi pentru că îi cere sfaturi pentru cererea în căsătorie și pentru un mariaj armonios.