Livian de la Puterea dragostei, lovitură majoră pentru Bianca! De cât timp este cu Florentina, de fapt! Fostul concurent a adus-o la tatăl lui și a vorbit despre LOGODNA lor: „A fost alături de mine”

Livian de la Puterea dragostei a vorbit despre relația pe care o are cu noua iubită, Florentina. De cât timp sunt împreună și ce planuri de viitor au.

Livian a realizat un nou vlog, în care a vorbit despre noua sa relație și despre motivul pentru care a ales acum să vorbească despre tânăra cu care se iubește.

De câteva zile, fanele Biancăi au început să o atacea pe Florentina pe contul său de socializare și s-au luat de trecutul acestei tinere.

Livian de la Puterea dragostei și-a sfătuit fanii să nu o mai atace pe Florentina, deoarece a început o relație cu ea și vrea să vadă încotro se îndreaptă această poveste de dragoste. „N-are rost s-o atacați. Asta denotă ce fel de oameni sunteți voi. Voi ați dat încontinuu ca niște războinici d-ăia orbi. Vă zic direct. Am jucat un rol din martie, am strâns din dinți, am lăsat capul jos. Am în mine o perversitate foarte mare, pe care o aplic în cazuri extreme”, a declarat Livian în ultimul său vlog.

De asemenea, Livian de la Puterea dragostei a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu Bianca și despre provocările pe care le-au întâmpinat cei doi în ultimele luni, când mulți fani au sperat că se vor împăca.

„Am luat-o pe fata asta și am adus-o în punctul în care e acum. O iau și pe fata asta și, în viziunea mea, o iau și o aduc unde îi e locul în capul meu. Acum suntem în cunoaștere. De ce? Fetele au tendința să se piardă în detalii, nu să evolueze. Puteți să mă numiți „Sfântul femeilor” pentru că orice femeie o pot tranforma într-o doamnă din toate punctele de vedere. Ăsta-s eu, un golănaș, un derbedeu, cum vreți voi”, a mai spus fiul lui Nelson Mondialu în vlog.

În plus, fiul lui Nelson Mondialu a mai făcut o declarație care i-a infuriat pe fani! Se pare că el a început să vorbească cu Florentina încă din perioada în care se afla în casă alături de Bianca.

„Pe ea am cunoscut-o de câteva luni bune, prin intermediul unui prieten. A fost o relație de prietenie, a fost alături de mine în momente grele. Am apreciat asta la ea. Ziceți că vrea să-mi mănânce banii și urmăritorii. Nu vrea să-mi mănânce nimic (…) Legat de chestia cu logodna, a fost o demonstrație din partea ei.

Și-a pus că e logodită ca să nu-i mai dea mesaj băieții. Ea încearcă că vrea ceva serios cu mine. Suntem în perioada de cunoaștere. N-ar trebui să ne aruncăm niciunul, nici ea nu știe ce prezint eu. După cum ați văzut, vă pot aduce în orice sentiment. Să fiu al naibii, cred că trebuia să fac școala de actorie”, a încheiat Livian de la Puterea dragostei.