A dat anunț că oferă o locuință la țară! Ce s-a întâmplat după aceea

Mihai Szabo este din Blăjel, un sat din județul Sibiu, cu doar câteva sute de locuitori. Omul s-a gândit să ofere un ajutor cuiva fără acoperiș deasupra capului, dar și să nu-și lase casa să se degradeze, așa că a postat un anunț în care oferea locuință, fără chirie, unei familii care vrea să se mute la țară.

Casa în care Mihai Szabo a locuit vreo 7 ani, alături de soție și de copii, a rămas goală după ce bărbatul s-a mutat tot în sat, în casa părintească. ”M-am mutat cu familia la tata, ca să stea el cu copiii cât suntem eu și nevasta la muncă”, a povestit bărbatul, conform publicației Turnulsfatului. Bărbatul spune că a decis să găsească niște oameni de treabă care să locuiască în casa lui după ce a văzut că aceasta începe să se degradeze.

”E o casă bătrânească, trebuie un pic zugrăvită, întreținută. Nu vreau bani, doar să se ocupe de ea, să își plătească utilitățile și atât. Casa în care locuim noi acum e chiar lângă, putem să îi ajutăm pe cei care se mută, cu ce mai au nevoie. Îmi doresc doar să fie oameni cumsecade, să nu facă scandal, să rupă, eu sunt bucuros să îi las să stea aici mult și bine”, a spus sibianul.

După ce a pus anunțul, oamenii au început să vină să se intereseze de casă. Însă, toți au avut pretenții de la proprietar: să le renoveze casa, diverse facilități și reparații.