Unde locuiește Razvan Fodor

La aproape 5 ani de când s-au mutat în casa mult visată, Răzvan și Irina Fodor tot nu au terminat de amenajat și decorat. „Vinovat” de retușurile fără sfârșit este Răzvan, care își testează abilitățile de designer de interior.

Atât de mult și-au dorit cei doi să plece din apartamentul de burlac din Berceni al lui Răzvan, încât au acceptat să stea în casă cu muncitorii săptămâni la rând!

Cu toate că a supravegheat îndeaproape construcția și amenajările, fostul prezentator al emisiunii “MasterChef” de la PRO TV are și azi, după aproape 4 ani de locuit în Popești-Leordeni, mici retușuri de făcut și locuri de amenajat. „Ne-am luat o casă mare. Mai avem cotloane prin mansardă, în zona artistică, unde chiar ar încăpea mici accesorii”, ne-a explicat Răzvan, care a fost desemnat de nevastă „constructor, designer și arhitect”.

În ce privește amenajarea curții, cei doi au avut discuții lungi în contradictoriu. „Despre piscină am vorbit mult, să facem, să nu facem. Până la urmă, ne-am dat seama că am ocupa un spațiu mare din curte. Apoi, am zis să punem o piscină gonflabilă, dar Fodorică a zis că-i ard gazonul”, ne-a mărturisit Irina, care s-a lăsat convinsă, până la urmă, să renunțe la ideea de a se bronza în curte.