Casă de vis de 130 m2 cu doua dormitoare si mansardă – proiect detaliat cu fotografii

Astăzi vă prezentăm o casă de vis mică ce are o suprafată de 130 metri pătrati si este impartită pe doua nivele: parterul cu o suprafată de 70 metri pătrati si mansarda cu o suprafată de 60 metri pătrati. Este ideală ca si casă de vacantă sau chiar ca locuintă permanentă pentru o familie cu 3-4 membri.

La parter găsim un hol de intrare, o bucatarie generoasă de 18 metri pătrati ce are acces catre terasă, o baie si sufrageria sau camera de zi ce are o inăltime generoasă de aproximativ 4 metri. Scara interioară duce către etajul mansardat care are o inăltime de aproape trei metri si o suprafată de 60 metri pătrati.

La etaj avem un hol, două dormitoare spatioase ce au acces către terasa  si o baie mare. Ferestrele franceze imense ce ies in evidentă la această casă de vis au fost proiectate pentru a asigura cat mai multa lumină naturală in interiorul casei dar si pentru a aerisi casa in zilele calduroase de vară.

Casa de vis de astazi iese in evidentă prin aspectul sau rustic modern de la exterior dar si prin fatada casei ce este finisată cu tencuială decorativă la mansardă si cu piatră decorativă la parter.Lemnul se imbină perfect cu piatra decorativă si adaugă locuintei un plus de rafinament si caldura.

Ferestrele sunt construite din lemn combinat cu geam termopan iar acoperisul in două ape este un element important in design-ul casei.