Această plantă aduce noroc la bani. Ce trebuie să faci ca să îți meargă bine

Există o plantă care le poartă noroc celor care au grijă de ea. Arborele de jad poartă denumirea şi Copacul banilor, întrucât le aduce succesul financiar persoanelor care îl au.

Arborele de jad este o plantă decorativă nu foarte pretenţioasă, care se potriveşte perfect în orice interior de locuinţa. Ea este folosită cu precădere în arta Feng Shui, fiind considerată ca aducătoare de noroc, energie pozitivă şi prosperitate.
Jadul este un arbore în miniatură, practic un mic pom încărcat cu frunze cărnoase, care va da un aspect natural oricărei încăperi. Înfloreşte în această perioadă, iar florile sale sunt mici şi de culoare roz. Iubeşte mult lumina şi poate sta într-un spaţiu unde să primească soare din plin tot anul, mai puţin în după-amiezele caniculare de vară. Arborele de jad nu este pe placul pisicilor, având o substanţă toxică pentru ele.

Se spune că stimulează activitatea creierului şi măreşte activitatea fizică a celor din casă datorită faptului că frunzele pline ale plantei conţin uleiuri eterice. Pentru a atrage banii în casă, înainte de a sădi planta, pune în ghiveci 6 monede şi gândeşte-te la o persoană de succes, sănătoasă şi bogată. Atunci când uzi arborele de jad, aminteşte-ţi de această imagine, cât mai clar. Acest exerciţiu îţi va aduce succesul.

Dacă ai deja în casă această plantă, atunci trebuie doar să pui o moneda în ghiveciul acesteia, scrie ele.ro.