Este prea frig afară? Lipește asta pe fereastră!

Cum se face izolarea ferestrelor?

Izolarea ferestrelor este super simplă! E frig, e vânt și cel mai bine este sa putem sta pe canapea cu o pătură și o ceașcă de ceai.

Vitraj dublu sau geamuri simple
Este foarte bun, dar numai dacă aveți geamuri duble. Vitrajul dublu este ceea ce garantează o mai bună izolare a casei dvs., deoarece straturile duble de sticlă asigură că nu siese căldură. Ferestrele cu geamuri singulare, cu toate acestea, conduc căldura din casă prin fereastră. Rezultatul: centrala dvs. porneste, utilizați tone de energie și casa vă rămâne rece. Din păcate, înlocuirea geamurilor simple cu geamuri duble este destul de costisitoare și nu se poate face în toate casele. Din fericire, există o alternativă super ieftină! Și poți face singur asta!

Produsul minune de care ai nevoie pentru o casă caldă este ambalajul cu bule! Tot ce ai nevoie este o bucata de folie cu bule, o riglă și o sticlă cu spray, cu puțin săpun și puțin înălbitor. Măsurați-vă ferestrele și tăiați folia cu bule la dimensiunea potrivită. Folosiți sticla de pulverizare pentru a umezi geamurile și apăsați învelișul cu bule pe geam. Veți observa că învelișul cu bule împiedică aerul proaspăt de afară sa intre și aerul cald din interior să iasă! Dacă totul merge bine, va rămâne pe loc tot sezonul! Este un sfat bun, nu?

Sursa: bzi.ro