Exemple de case cu acoperis in 2 ape

Prima casa este una cu suprafata construita de 159 metri patrati, in timp ce suprafata utila este de 137 metri patrati. Pretul la rosu pentru aceasta casa este de 21.000 euro, in timp ce pretul la cheie ajunge la circa 73.000 euro. In ceea ce priveste impartirea, planul de mai jos propune spatiile de zi la parter si 3 dormitoare la etaj – doua dintre ele impart un balcon, in timp ce dormitorul matrimonial dispune de dressing propriu.

A doua casa are o suprafata construita de 165 metri patrati si una utila de 141 metri patrati. Pretul la rosu pentru aceasta locuinta este de 26.000 euro, in timp ce pretul la cheie ajunge la 77.000 euro. Impartirea este una ideala pentru un cuplu de tineri sau pentru o familie cu un copil. Astfel, casa dispune de doua dormitoare, o baie si o bucatarie, precum si de un spatiu deschis care cuprinde livingul si diningul. Casa are de asemenea si un garaj pentru o masina.

Ultimul proiect este o casa cu amprenta la sol de 111 metri patrati si un pret la cheie de 71.000 euro. In ceea ce priveste impartirea, aceasta este una potrivita pentru o familie cu doi sau chiar trei copii, de exemplu. Astfel, proiectul propune la parter spatiile de zi, alaturi de un dormitor matrimonial, in timp ce la mansarda se afla trei dormitoare care impart o baie.