Modele de case pe un singur nivel: trei exemple frumoase

Primul exemplu aduce o pata de culoare in peisaj, printr-o arhitectura moderna cu influente clasice, care pune accent pe detalii exterioare. Casa cu un singur nivel, dar cu o mansarda disponibila pentru eventuale proiecte de extindere a spatiului, se intinde pe o suprafata de aproape 95 de metri patrati. Cu un spatiu de zi deschis si trei dormitoare, casa este o optiune practica pentru orice familie cu doi copii. Pretul la cheie este de 35.000 de euro.

Al doilea model este o casa cu amprenta la sol de 123 metri patrati si un pret la cheie de aproximativ 65.000 euro. Are un design modern datorita combinatiei de materiale, precum si o impartire practica. Astfel, locuinta de mai jos dispune de trei dormitoare spatioase, fiind potrivita pentru o familie cu unul sau doi copii.

Ultimul proiect este o casa cu suprafata construita de 235 metri patrati si suprafata utila de 197 metri patrati. Planul de mai jos propune trei dormitoare si doua bai, care se alatura unui spatiu deschis care cuprinde livingul si bucataria. Casa dispune, de asemenea, de un garaj pentru doua masini, precum si de o terasa, cu acces din sufragerie si din dormitorul matrimonial. Pretul la rosu pentru aceasta locuinta este de 35.000 euro, in timp ce pretul la cheie ajunge la 108.000 euro.