Proiecte de case cu etaj: trei exemple frumoase

Prima casa este una cu un design exterior deosebit si un garaj pentru doua masini. Locuinta are o amprenta la sol de 203 metri patrati si un pret la cheie de 109.000 euro. In ceea ce priveste impartirea, la parter se afla un spatiu mare si deschis care cuprinde livingul, diningul si bucataria, precum si o toaleta de serviciu si o camera care poate fi transformata in dormitor sau birou, in functie de nevoile proprietarilor. La toate acestea se adauga trei dormitoare si doua bai, toate situate la etaj.

Al doilea proiect este o casa cu suprafata construita de 277 metri patrati, cu o suprafata utila de 211 mp. Impartirea pentru aceasta locuinta este dupa cum urmeaza: un living, o bucatarie, o baie, o camara si un birou, la parter, iar la etaj, 3 dormitoare, o baie, o toaleta si un dressing. Pretul la rosu pentru aceasta casa este de 43.000 euro, iar pretul la cheie este de 107.000 euro.

Al treilea proiect este o casa spatioasa, cu suprafata utila de 138 metri patrati si un pret la cheie de 59.000 de euro. In ceea ce priveste impartirea, casa dispune de o bucatarie, o baie, un birou si un dormitor la parter, la care se adauga un living spatios cu o zona de dinning. Tot la parter este situata si o terasa generoasa. La etaj sunt inca doua bai, doua dormitoare spatioase si un dressing.