Sugestii de case cu parter – locuinte pentru toate varstele

Prima casa aleasa de noi are o suprafata construita de 139 metri patrati, in timp ce suprafata utila este de 113 metri patrati. In ceea ce priveste impartirea, casa dispune de doua bai, trei dormitoare, o bucatarie si o sufragerie spatioasa care cuprinde si un semineu. Pretul in stadiul semifinit este de circa 23.000 euro, in timp ce pretul la cheie ajunge la aproximativ 60.000 euro.

A doua casa are o suprafata utila de 107 mp si una construita de 125 mp. Are intrarea usor in adancime, iar din vestibul se trece intr-un hol de unde se poate intra fie in camera de zi, fie pe holul lateral ce confera mai multa intimitate dormitoarelor, cu baie si camera tehnica intre ele, separandu-le de spatiile de zi. In capatul din fata al sufrageriei se afla bucataria dotata cu camara, apoi locul de luat masa, iar in capatul opus, o iesire pe terasa partial acoperita din spate.

Ultima casa are suprafata construita de 125 metri patrati si o amprenta la sol de 103 metri patrati. Pretul pentru casa de mai jos ajunge la circa 57.000 euro, pret la cheie. Impartirea este una comoda, cu un spatiu deschis care cuprinde livingul, diningul si bucataria si trei dormitoare amplasate in partea opusa, pentru mai multa liniste.