Această familie a pierdut tot ce avea în casă, din cauza unei simple postări pe Facebook

Această familie a pierdut tot ce avea în casă, din cauza unei simple postări pe Facebook. Încă nu le vine să creadă că au rămas pe drumuri…

Atunci când au decis să se mute mai aproape de locul de muncă al lui Mark, nu au găsit pe nimeni care să îi ajute să îşi ducă lucrurile la nouă locuinţă.
Astfel, Becky a început să caute pe Facebook o companie care să vină şi să le transporte lucrurile. Aşa a dat peste Lee Green.

Părea o companie serioasă, cu multe recenzii pozitive, iar după o discuţie cu managerul general al companiei, a decis să apeleze la serviciile lor.

Mark şi Becky au fost extrem de surprinşi să vadă cât de repede s-au mişcat, în doar 45 de minute, totul era deja împachetat şi pe drum spre nouă locuinţă.

Spre marea lor uimire, atunci când au ajuns la locul unde trebuiau să le ducă, nu era nimeni. Degeaba au aşteptat… Totul a fost o scamatorie! În mai puţin de o oră, au pierdut tot!

Rămânând fără nimic, aceştia au trebuit să apeleze la bunătatea comunităţii în care locuiesc şi să spere că cineva le va dona câte ceva.

Deşi au apreciat tot ajutorul de care au avut parte, aceştia au primit o lecţie importantă şi încă nu îşi pot reveni din şoc…

Internetul poate oferi o mulţime de surprize, uneori extrem de neplăcute, astfel trebuie să avem mare grijă la tot ceea ce facem.