Cum și-a decorat Mihaela Rădulescu casa din Monaco

De câțiva ani buni, Mihaela Rădulescu a părăsit România și s-a mutat în Monaco. Casa ei de peste hotare este impresionantă, mai ales că vedeta a ales să o decoreze cât se poate de excentric și este deținătoarea unor piese de mobilier surprinzătoare.

Mihaela Rădulescu este o femeie puternică și sigură pe ea, care nu se intimidează sau rușinează ușor. Așa că atunci când a venit vorba de a-și decora casa, diva a mers pe o idee ieșită din tipare. A deci să își exprime senzualitatea prin niște piese de mobilier sugestive.

Pentru a da o notă specială ambientului, aceasta a ales câteva elemente specifice.

De cinci ani de zile Mihaela are o relație cu Felix Baumgartner. Bărbatul nu se bucură prea des de decorul special pe care l-a ales diva, pentru că nu prea stă pe acasă. Mihaela a mărturisit că aceste este mai mereu plecat, din cauza serviciului.

„O să vă spun ceva ce aproape că nu crede nimeni. De cinci ani, de când suntem împreună, am avut o singură vacanță. Una pe care am cerut-o cu forța, pentru că Felix nu înțelege conceptul de vacanță și târziu am înțeles și eu de ce. Omul e toată ziua plecat, el trăiește foarte rar acasă. Viața lui e întotdeauna undeva pe planetă, unde are show-uri aviatice, unde are de sărit cu parașuta, cu parapanta etc.

Și atunci, lui nu-i mai vine să plece și în vacanță, după ce ești plecat de șapte ori, de opt ori pe an, pe toate continentele, cu munca. Am înțeles, într-un final, că nu mai are nevoie de vacanță, că mai vrea să stea și pe-acasă”, a declarat Mihaela Rădulescu, potrivit playtech.ro.

Sursa: cancan.ro