Ce au făcut soții Stegaru în noua lor casă din Buzău

Pentru Vulpița și Viorel cu siguranță anul 2020 a fost un an al schimbărilor radicale, asta deoarece au ajuns la Acces Direct cu o problemă, însă iată că viața lor a luat cu totul altă întorsătură. Recent s-au mutat în doi în casa lor din Buzău și iată ce fac atunci când camerele de la emisiune nu sunt puse pe ei!

Vulpița și Viorel au ajuns în luna ianuarie a acestui an la Acces Direct cu o situație destul de delicată, însă pe parcurs s-a dovedit că nu e deloc adevărată, însă cei doi nu au plecat acasă, ci povestea lor a devenit un adevărat serial, telespectatorii fiind într-un număr foarte mare mereu în fața televizoarelor atunci când cei doi apăreau pe micile ecrane.

În luna septembrie serialul părea că s-a terminat, asta după ce Veronica și Viorel s-au întors înapoi acasă, la Blăgești, însă totul pentru doar două luni, asta deoarece în urmă cu doar câteva săptămâni s-au întors la Capitală cu o problemă care nu le mai dădea pace.

Soții Stegaru au mărturisit că mama lui Viorel o acuză pe Vulpița că poartă în pântece un copil care nu este făcut cu fiul ei, motiv pentru care destul de deranjați de această situație și-au luat câteva haine cu ei și au luat primul autobuz spre București!

Aici din păcate nu mai au o locuințe, însă un telespectator al emisiunii a decis să le ofere el o casă celor doi, într-un sat din Buzău!

Încântați de ideea de a avea propria lor gospodărie, soții Stegaru deja s-au mutat în casa modestă din satul buzoian, acolo unde sunt chiar și acum!

În urmă cu doar câteva zile Veronica și-a sărbătorit ziua de naștere, aceasta împlinind vârsta de 22 de ani, motiv pentru care a dat și o petrecere.

Atunci când camerele de filmat ale emisiunii nu erau pe ei, Vulpița și Viorel nu scăpau fără să fie imortalizați. Imagini nemaivăzute cu cei doi au fost publicate pe canalul lor de YouTube, iar acestea au surprins momentul în care Veronica stătea lângă soba cu un cartof pe care îl pusese la copt, în timp ce Viorel curăța alții la masă!

La scurt timp cei doi au mers în curte, acolo unde au venit și invitații la ziua Veronicăi, iar la un moment dat soțul Vulpiței s-a așezat pe un scaun, iar ea a încins ringul de dans.

S-a învârtit în jurul bărbatului ei, i-a dansat cu mișcări care mai de care, după care s-a bucurat în continuare de petrecerea de ziua ei!

Sursa: cancan.ro