Cum arată casa în care Simona Halep se va muta cu iubitul

Casa în care Simona Halep se va muta cu iubitul ei mai are nevoie doar de câteva retușuri ca să fie gata pentru cei doi îndrăgostiți. Lucrările la ”cuibușorul de nebunii” sunt supravegheate de cei mai vigilenți ochi.

Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, ar fi decis să părăsească Complexul Stejarii, unde locuieşte de aproape opt ani şi unde are toate condiţiile, inclusiv pentru antrenament și pentru recuperare sportivă. Jucătoarea de tenis vrea să se mute, în viitorul apropiat, cu iubitul ei, Toni Iuruc, în vârstă de 41 de ani.

Însă, Simona Halep nu a ales orice casă, pentru a locui alături de omul de afaceri Toni Iuruc, ci o vilă veche din Primăverii, cartier bucureștean select. Vila pe care a ales-o campioana în tenis are un singur etaj, cu un balcon către stradă, conform click.ro.

Simona Halep și Toni Iuruc au scos din conturile bancare o sumă cu mai multe zerouri pentru a cumpăra vila veche din cartierul Primăverii, în care au de gând să se mute împreună. În plus, cei doi au început să investească și pentru renovarea casei, ce pare că va fi gata foarte curând.

Toni Iuruc nu lasă nimic la voia întâmplării. Iubitul Simonei Halep merge aproape zilnic pe şantier, ca să se asigure că lucrările decurg conform așteptărilor pe care el și jucătoarea de tenis le au. Vila ar mai aștepta doar să fie mobilată după gustul lor.

Întrucât vila este aproape finisată, iar mobilarea ei ar putea merge foarte repede, Simona Halep și iubitul ei ar putea petrece Crăciunul din acest an în vila din cartierul Primăverii. Asta dacă nu își vor face alte planuri, alături de familiile lor.

Totuși, dacă Australian Open va avea loc în luna ianuarie, Simona Halep ar trebui să participe la trei săptămâni de pregătire, alături de antrenorul Darren Cahill. Organizatorii au anunţat că vor decide în câteva zile dacă turneul va avea loc în intervalul stabilit sau dacă va fi mutat în primăvara anului 2021.

Jucătoarea de tenis a făcut investiții importante în imobiliare. Simona Halep deține două hoteluri în Braşov şi în Poiana Braşov. Acestea au costat-o aproximativ de două milioane de euro. În plus, ea a ridicat în zona Mamaia un bloc de șase etaje cu apartamente de lux. În Constanţa, a construit un bloc de două etaje, lângă casa părintească.

De asemenea, în acest an, firma fratelui său, Nicolae, a primit autorizaţiile necesare pentru a constui un hotel de patru etaje şi cinci stele, chiar în centrul Constanţei. Acestor proprietăți li se adaugă locuinţele construite pentru folosinţa ei sau a familiei. Printe ele se numără o vilă de 600.000 de euro în care stă tatunci când revine în oraşul natal şi un ansamblu de trei vile în Constanţa, pentru familia ei.