Cum arată casa marelui fotbalist Maradona

Maradona a m|_|r!t într-o casă improvizată dintr-o sală de jocuri.
Apartamentul era improvizat dintr-o sală de jocuri.

Maradona fost dus la o casă din San Andres, în regiunea metropolitană Buenos Aires, după ce a fost operat pe creier. Un ziar local din Argentina, a publicat imagini cu apartamentul în care Maradona a fost dus pentru a primi îngrijiri medicale.

Locuința nici măcar nu avea o toaletă normală, ci una ecologică.

Diego Armando Maradona a m|_|r!t pe 25 noiembrie, la vârsta de 60 de ani. Celebrul fotbalist a fost înm0rm@ntat săptămâna trecută în Buenos Aires. Starul argentinian fusese internat în spital pe 2 noiembrie unde a fost operat după ce s-a descoperit că are un hematom subdural. La scurt timp după intervenția chirurgicală medicii lui Maradona au făcut declarații.

”Nu e ceva serios, dar Diego e bolnav și asta îi afectează corpul. Nu știu numărul exact de zile cât va sta în spital, dar va fi aici cel puțin 3 zile, pentru a se hidrata bine și a-l face bine. Diego nu e genul care acceptă ușor ajutorul, așa că a trebuit să-l forțăm un pic. Nu e niciun centru de dezintoxicare, nu e cazul acum. Ziua de naștere a fost un factor care a influențat starea lui Diego. Neg categoric o recidivă a vreunei dependențe. Altfel, nu m-aș află în clinică asta. Diego este un pacient cu multă presiune în viața sa. Trebuie ajutat”, a declarat Leopoldo Luque, medicul personal al lui Maradona după intervenția chirurgicală pe care Maradona a suferit-o.