De ce este bine să pui o ceapă în congelator

Pentru a-ți ușura activitățile zilnice, poți apela la mai multe trucuri. Sunt simple și eficiente și îți pot schimba viața. Află de ce trebuie să pui ceapă în congelator, dar și ce alte trucuri poți folosi astfel încât unele lucruri să nu îți mai dea bătăi de cap.

Dacă vei pune ceapa în congelator cu 10 minute înainte de a o curăța, atunci nu îți vor mai da lacrimile. Este un truc simplu și eficient pe care l-ai putea încerca și tu.

De asemenea, mai există și alte trucuri pe care le poți folosi în bucătărie. Spre exemlu, dacă vrei ca legumele să fie mai crocante, atunci tot ce trebuie să faci este să le pui în apă rece. Adaugă și o jumătate de cartof în apă. Poți face asta îniante de a găti morcovii, țelina sau ridichile, astfel încât acestea să fie mai crocante.

Dacă vinul pe care îl ai acasă începe să își schimbe gustul și să devină mai acru, nu trebuie să îl arunci. Ai putea adăuga câteva stafide în sticlă și astfel vei rezolva problema.

Pentru ca sarea de bucătărie să nu se mai întărească, ai putea pune câteva boabe de orez în solniță. Este un truc simplu pe care îl poți încerca.

Știai că atunci când pregătești un desert ai putea înlocui ouăle cu o jumătate de banană? Încearcă și tu asta data viitoare când pregătești ceva dulce și vezi rezultatele.

Dacă vrei ca brânza din frigider să reziste mai mult timp, atunci ai putea să o învelești în hârtie.

Atunci când pui ouăle la fiert, ai putea recurge la un truc interesant astfel încât rezultatul final să fie perfect. Pune la fiert două ouă, apoi pune în apă puțin bicarbonat de sodiu și puțin suc de lămâie.