Bărbat de 64 de ani, extrem de gelos pe soția sa

Dragoste cu năbădăi, după 40 de ani de căsnicie. Deși pare să fie titlul unui film, din păcate, nu este decât cruda realitate. Un bărbat de 64 de ani își acuză soția că ar călca strâmb. În tot acest timp femeia se apără și spune că nu mai poate să se înțeleagă cu soțul ei, care a ajuns să fie extrem de gelos.

Sunt împreună de 40 de ani, au trei fete și 7 nepoți. Cu toate astea, chiar dacă este trecut de prima tinerețe, un bărbat de 64 de ani își acuză soția că l-ar înșela.

Femeia, la rândul ei, mărturisește că a fost mereu o soție cuminte, care s-a concentrat doar pe creșterea copiilor și pe bunul mers la familiei sale.

Invitat în platoul de la Acces Direct, bărbatul nu a reușit să ofere prea multe detalii, lăsându-și soția să explice cum stau lucrurile. Acesta s-a rezumat la a spune doar că el, de fapt, nu este gelos.

”Nu ne mai împăcăm. Nu sunt gelos. Nu am mai mâncat de două luni din mâncarea soției mele”, a spus bărbatul.

La rândul său, soția, extrem de supărată, a decis să-și spună povestea întregii țări, în speranța că tatăl fiicelor sale va înțelege, în cele din urmă, că ea nu a avut și nu are legătură cu niciun alt bărbat.

Disperată, femeia a declarat că a ajuns să nu mai iasă din curte, pentru că orice ar face este acuzată de soț că îl înșeală.

”Nu l-am înșelat niciodată. Nu mai pot să rezist, îmi spune să plec, să nu mai stau cu el în casă. Dacă merg la magazin îmi spune că stau prea mult, dacă m-am dus la oraș la medic îmi spune că de ce nu am rămas acolo”, a spus soția bărbatului gelos.

Asta nu este tot, pentru că soțul de 64 de ani a ajuns să-și acuze soția că îl înșeală chiar cu propriul ginere.

O intervenție telefonică la Acces Direct a avut și fiica cea mijlocie a celor doi soți, chiar nevasta ginerelui în cauză, care, la rândul ei, și-a acuzat tatăl de gelozie exagerată.

Tânăra i-a ținut partea mamei sale, despre care are doar cuvinte de laudă, precizând că este o femeie ascultătoare, credincioasă, care nu ar călca niciodată strâmb.

”În 2004 am plecat în Spania și de atunci i s-a părut lui. Timp de zece ani plecam pe sezon. Totul a pornit de când a fost gelos pe ginerele mele. Ginerele meu se poartă frumos cu el. Mă acuza că dacă vorbeam cu femeile din sat, acestea mi-ar face legătura cu bărbați. Cu altă ocazie, în timp ce mergeam spre biserică, mi s-a rupt tocul la pantof. Am intrat la magazin și vânzătorul mi-a dat un lipici să-mi lipesc tocul. Când am venit de la biserică, le-am povestit ce am făcut. Noaptea s-a pus să-mi zică că de ce vânzătorul mi-a lipit tocul. Nici la cimitir nu mai merg, că e gelos, că mă întâlnesc cu oameni pe stradă”, a declarat soția bărbatului, la Acces Direct.