Mirela Vaida față în față cu Lămâia Stănescu

Compl.!cea femeii care a at..@cat-o cu piatra pe Mirela Vaida este liberă şi pregăteşte un nou at..@c. Aceasta s-a întors la Acces Direct și a făcut mărturii cutr..murătoare: „O sa aibă și picioarele r.pte”.

UPDATE: Mirela Vaida s-a dus să vorbească față în față cu cea care a asistat-o pe atac..@toarea cu piatra. Prezentatoarea Tv și-a făcut curajul să vorbească cu compl.!cele.

Mirela Vaida a cerut echipei Acces Direct să meargă la locul în care se află compl.!cele atac.@toarei. Aceasta se afla la câțiva metri de platoul de televiziune și au decis să o interogheze.

„Iertați-mă doamnă, că și Dumnezeu te iartă!”, spune compl.!cea.

Aceasta a spus mai multe nume ale unor femei care ar fi coordonat at.@cul, însă nimic concret, pentru că a ezitat. A spus că a șters numerele de telefon și că nu a vrut să îi facă rău. Un echipaj de poliție va sosi la fața locului în cel mai scurt timp.

Știre inițială: Mirela Vaida trece prin momente dificile, după ce femeia care a fost identificată ca fiind compl.!cele atac..@toarei cu piatra este în libertate și s-a întors aproape de sediul Acces Direct.

Incidentul în care a fost implicată, în urmă cu câteva săptămâni Mirela Vaida, ar fi trebui să mobilizeze şi mai mult Poliţia. Însă, astăzi, echipa Acces Direct a aflat detalii şocante chiar de la compl…ce, femeia care a ajutat-o pe ataca.@toare să ducă la capăt lov.!tura din platou. Aceasta a fost găsită la nici 10 metri de intrarea principală în sediul Acces Direct.

Aceasta a fost interogată de reporterii Acces Direct și a mărturisit că altcineva pune la cale un at.@c mai dur pentru Mirela Vaida. Compl.!cea povestește că atac.@toarea se află în prezent internată la Obregia, iar ea a fost internată pentru o perioadă scurtă de timp la Socola, la Iași. De acolo a fost externată cu mențiunea că este „aptă de muncă”.

„Am venit să vorbesc ceva cu Mirela Vaida. N-am trimis-o eu (n.r atact..area cu piatra)”, spune compl.!cele.

Întrebată cine ar vrea să o at.@ce pe MIrela Vaida aceasta a spus: „Cineva, dar tac şi înghit! Nu dau numele. E femeie! Nu am trimis-o eu pe doamna Antonela”, a spus compl.!cele atac.!toarei.