Cum trebuie să fie bărbatul care ar putea-o cuceri pe Oana Roman

După despartirea de Marius Elisei, Oana Roman se numără pe lista burlăcițelor din showbiz-ul autohton! Astfel că vedeta deja s-a gândit cum trebuie să fie bărbatul care ar putea-o cuceri și în brațele căruia s-ar vedea.

Invitată în emisiunea matinală de la Antena Stars, Oana Roman a făcut portretul robot al bărbatului lângă care crede că și-ar găsi liniștea, în cele din urmă. Deși a spus că deocamdată pe lista ei de priorități nu se numără și întâlnirea dragostei, vedeta a recunoscut că are o idee despre cum ar trebui să arate viitorul partener de viață.

Potrivit spuselor sale, cel care ar putea-o cuceri ar trebui să o facă să se simtă în siguranță și să o sprijine în tot ce face. Mai mult decât atât, Oana Roman a mărturisit că din cauza despartirii de Marius Elisei, va fi mult mai atentă în alegerile amoroase pe care le va face, astfel că cel care va încerca să îi intre în grații, va avea foarte mult de muncă.

„Nu mă gândesc la asta. Se poate întâmpla azi mâine sau peste un an. Sunt lucruri pe care nu le poți plănui. Sunt foarte multe așteptări și atunci dacă va mai fi să fie va trebui să aleg cu foarte mare grijă. Primează ca Iza să fie ok, să înțeleagă că am un copil care este o prioritate pentru mine. Cel mai important la vârsta pe care o am este să simt că pot găsi un bărbat lângă care să mă simt în siguranță, să știu că mă pot baza pe el, că mă poate spriijini în tot ce am de trăit și de făcut.

Nu contează financiarul. Trebuie să îmi placă și mie de el, nu doar lui de mine. eu nu stau să îmi pun atâtea întrebări. Sunt într-o perioadă în care am alte priorități. Mie îmi trebuie o persoană care să fie de bază, să mă pot baza. Nu știu dacă m-aș mai căsători. Nu mă gândesc la asta.”, a spus Oana Roman.

Cât despre modul în care și-ar dori să îl cunoască pe viitorul iubit, Oana Roman a mărturisit că în niciun caz în social media, deși este extrem de activă în mediul virtual.

„Nu m-aș mai arunca cu capul înainte și aș cumpăni foarte mult înainte. Într-un astfel de caz, mai ales că vin după un divorț și după o viață complicată, am nevoie de stabilitate deci trebuie să aleg cu mare grijă. Nu sunt genul care să cunoască pe cineva pe Facebook. Eu nu pot așa. Ca să am o relație mega serioasă, trebuie să fie cineva cu care să am niște lucruri concrete în comun și nu o discuție pe internet.”, a mai spus vedeta.