Fiica cea mare a lui Cristi Borcea este de o frumuseţe răpitoare

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea, Mellisa, este de o frumuseţe rar întâlnită. Aceasta are trăsături unice pentru vârsta de doar 17 ani.

Melissa este primul dintre cei 9 copii ai lui Borcea, iar o poză postată de aceasta îi scoate în evidenţă frumuseţea şi i-a uimit pe fani. Ea are un frate geamăn, Angelo, cu care însă nu seamănă foarte mult.

Mihaela Borcea este cea care s-a ocupat de creşterea celor 3 copii pe care îi are cu fostul şef de la Dinamo. Mellisa, Angelo și Patrick nu sunt deloc implicaţi în viaţa publică.

Cristi Borcea are motive să fie în al nouălea cer. Omul de afaceri și-a luat vacanță de la business, pentru că ultimii 3 copii, Melissa, Alex și Gloria, au sosit din SUA.

Cristi Borcea (50 de ani) are 9 copii, cu vârste între un an și jumătate și 23 de ani. Au fost făcuți cu 4 femei diferite. Patrick (23 de ani) și gemenii Antonia și Angelo (17 ani), cu Mihaela, George (9 ani) și Gloria (7 ani), cu Alina Vidican, Carolyn (14 ani), cu avocata Simona Voiculescu și Milan (4 ani) și gemenele Indira și Rania (1.5 ani), cu Valentina.