Adela Popescu, dezvaluiri despre nastere

Adela Popescu si Radu Valcan vor deveni parinti pentru a treia oara. Vedeta a declarat recent ca vrea sa nasca natural si de aceasta data. Frumoasa prezentatoare de la matinal spune ca durerea pe care o suporta in timpul nasterii naturale o va simti si dupa operatie daca ar alege sa faca cezariana.

Totodata, Adela a marturisit ca a avut si pofte. Aceasta a povestit ca in urma cu cateva zile a avut pofte in miez de noapte, iar Radu nu stia ce sa faca.

Vedeta este la a treia sarcina si peste doar doua luni ea va aduce pe lume cel de-al treilea baietel din familie.

„La Alexandru au fost 10 ore de travaliu. La Andrei 5, dar a fost mult mai dureros pentru ca nu au avut timp sa-mi faca epiduralul. Practic am nascut pe viu, pe viu, la rece, la rece. Adica durerile alea pe care le simteau mamele noastre si bunicile noastre le-am simtit si eu. Chiar sunt crunte. Cu toate astea, imi doresc si a treia oara aceeasi experienta pentru ca, de fapt, ce simte o femeie care naste natural in travaliu simte o femeie care naste prin cezariana dupa nastere. E doar momentul diferit. Practic, durerile sunt aceleasi”, a spus Adela Popescu

„Ieri nu am avut cea mai grozava zi. Oboseala accentuata si pofte de gravida. La 22:00 simteam ca o sa mor daca nu mananc un compot de visine. Efectiv. Radu s-a si panicat ca nu era invatat cu mine “diferita”. Nu sunt genul capricioasa. Imi gestionez eu cumva toate “schimbarile” in liniste. Ca am fost norocoasa sau ca nu ma sinchisesc de schimbarile de dispozitie, de greutate si de ritm cardiac, nu stiu”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Adela Popescu le-a transmis viitoarelor mamici sa nu-si incarce lista de cumparaturi cu multe lucruri, deoarece vor avea surpriza neplacuta de a afla ulterior ca multe dintre ele sunt inutile.