Cum a putut s-o descrie Andrei Aradits pe Oana Roman

Andrei Aradits a făcut niște declarații controversate, atunci când a fost pus în situația de a o descrie pe Oana Roman într-un singur cuvânt. Iată ce a spus actorul!

Andrei Aradits a acceptat provocare lui Cătălin Măruță, din cadrul emisiunii sale de la Pro Tv, de a descrie oamenii folosind un singur cuvânt. Acesta a trebuit să facă acest lucru cu mai multe vedete, printre care și foști colegi de platou de la „Te cunosc de undeva”.

Prima vedetă despre care a trebuit să comenteze Andrei Aradits a fost Antonia, despre care a spus inițial „bandaje”, crezând că trebuie să descrie poza în sine, însă când a aflat că trebuie să caracterizeze persoana, a schimbat descrierea la „Frumoasă”.

După, el a trebuit să o descrie pe Ozana Barabancea, alături de care Andrei Aradits a lucrat timp de 12 sezoane, la emisiunea „Te cunosc de undeva”. Andrei Aradits a plecat de la Antena 1 pentru a participa la serialul „Vlad” de la Pro TV.

Actorul a avut dificultăți în a o descrie pe fosta colegă de platou, și mai mult, l-a acuzat pe Cătălin Măruță că vrea să îl facă să jignească oamenii.

„Nu îmi place jocul ăsta. Ar putea fi amuzant, te amuzi pe seama mea. Nu știu, jocul ăsta mă omoară!”, a spus Andrei Aradits în timpul emisiunii.

„Ozana Barabancea. Un cuvânt? Eram sigur că o să faci asta! Ceva între soare și eclipsă! Mă pui să jignesc oamenii! E o floare! Așa spun, o floare, ceva mai de înmormântare! Un bujor!”, a spus actorul.

Andrei Aradits, despre Oana Roman: Doamne ferește!
Despre colegul său din serialul Vlad, Adi Nartea, Andrei Aradits a spus că e „spircuit. Adică dichisit, ai impresia că te tai în freza lui”.

Andrei Aradits a descris-o cu cuvântul „bame” pe Monica Bârlădeanu, alături de care a jucat într-o producție în care ea trebuia să gătească mâncare de bame.

Despre Anghel Daniel, a spus că este „un înger”, iar despre Vichi Răileanu a spus „studentă”.

Ultima fotografie arătată a fost cea a Oanei Roman, la care Andrei Aradits a spus că cel mai bine se potrivește cuvântul „mici”.

„Nu știu cine e asta! Nu știu cine e, văd o poză cu un scaun! N-am recunoscut-o! Doamne ferește! Mici, e un cuvânt care se potrivește! E o persoană lângă care poți să mănânci mici, așa m-am gândit!”, a spus actorul despre Oana Roman.