Imagini rare cu Mirela Vaida. Cum arăta cu mai bine de 15 ani în urmă

Acum, toată lumea o cunoaşte pe îndrăgita prezentatoare de la Antena 1. În ultima vreme au apărut în mediul online imagini rare cu Mirela Vaida, imagini pe care puţini le cunosc. Înainte de a cunoaşte celebritatea, mai ales în televiziune, Mirela Vaida a cochetat cu muzica, ea cântând în două formaţii etno.

Mirela Vaida este cunoscută astăzi că prezentatoare de televiziune, actriţă şi cântăreaţă. Înainte de a cunoaşte celebritatea, artistă a făcut parte din două formaţii care cântau muzica etno. Imagini rare cu Mirela au apărut în ultima vreme în mediul online.

De-a lungul anilor, Mirela Vaida a avut numeroase emisiuni la TV, precum: “Mireasa pentru fiul meu”, pe care a prezentat-o la Antena 1 din 2011, până în 2016, dar şi ”Totul pentru dragoste”. De asemenea, vedetă a mai colaborat şi cu televiziune Naţional TV şi Favorit TV. Acum Mirela Vaida este angajată a Teatrului Constantin Tanase de foarte mulţi ani şi în prezent este moderatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1.

Cu peste 15 ani în urmă, Mirela Vaida când cântă în trupele “Ho-ra” sau „D’Or” şi a experimentat tot felul de genuri muzicale, de la latino, etno, până la folclor.

În 2003 a cântat în trupă Ho-Ra, unde a înlocuit-o pe Rocsana Marcu, care acum are o carieră solo, în formaţie, iar în 2004 a făcut furori în trupă “D’Or”, apariţiile sale fiind extrem de pline de sen.z.ualitate.

“Am participat la atâtea preselecţii până acum, am încercat o carieră solo, dar fără succes. Îmi pierdusem speranţele când m-am prezentat la casting-ul pentru Ho-Ra. S-a dovedit a fi cea mai fericită alegere din ultimii ani”, spunea Mirela Vaida la vremea respectivă.

Într-un interviu, Mirela Vaida vorbea despre prima sa apariţie la TV. Era în clasa a IX-a.

“Prima-prima apariţie la TV a fost în clasa a IX-a, la un post local din Iaşi, când trebuia să cânt live o melodie. Îmi amintesc şi acum că s-a dat stop de câteva ori, din cauza faptului că nu mă puteam aduna de emoţie.

Prima apariţie ca moderator TV a fost în toamna lui 2004, tocmai constat că s-au împlinit 10 ani de atunci şi a fost alături de Cosmin Selesi, la cârma unui matinal.

Acolo am înţeles ce înseamnă live-ul, dar şi multe alte lucruri ce s-au dovedit a-mi fi extrem de utile mai târziu”, mărturisea Mirela Vaida.