Cum arată mama Cleopatrei Stratan. Artista a publicat prima poză cu cea care i-a dat viață

De multe ori, de când a devenit celebră, Cleopatra Stratan a apărut pe micile ecrane doar alături de tatăl său Pavel Stratan. Tocmai din acest motiv gurile rele au izbucnit. Acum, a apărut și prima imagine oficială a Cleopatrei alături de femeia care i-a dat viață.

Mulți o cunosc pe Cleopatra Stratan ca fiind fetița micuța, cu rochie cu bulinuțe, care stătea pe geamantanul mare și îl aștepta pe ”Ghiță”. Anii au trecut și odată cu ei, frumoasa fetiță s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Începând din momentul în care a devenit celebră, Cleopatra a apărut la mai multe emisiuni TV și videoclipuri doar în prezența tatălui său.

Acesta a fost și motivul pentru care gurile rele au început să o tragă la răspundere, potrivit cărora, își ține mama ascunsă sau chiar femeia nu ar mai fi printre noi. Mai nou, Cleopatra Stratan a organizat pe pagina sa de Instagram o sesiune de întrebări și răspunsuri, ca să le satisfacă fanilor curiozitățile.

Sătulă de toate zvonurile care au apărut de-a lungul timpului pe această temă, Cleopatra Stratan a dat cărțile pe față și a postat prima imagine a artistei alături de femeia care i-a dat viață. În imaginea din galeria foto se poate observa îndrăgita cântăreață când era mică alături de mama sa zâmbind.

”Este singura poză în care o pot arăta pe mama”, a scris Cleopatra în dreptul imaginii cu femeia care i-a dat viață.

Internauții însă, nu au fost mulțumiți nici de această fotografie, unul dintre ei chiar a acuzat-o că minte și că mama ei nu mai este printre noi. Cu toate acestea, Cleopatra Stratan i-a oferit și un răspuns pe măsură, potrivit spynews.ro.

”Spui minciuni. Mama ta e moartă și de-aia nu o arăți”, spune respectivul.

”Înțeleg că spui ce gândești, dar asta nu înseamnă că și gândești ce spui”, a fost răspunsul artistei.