Elena Băsescu, prezență inedită la slujba de Înviere. Ce ținute au avut cei trei copii

Fiica cea mică a lui Traian Băsescu, Elena, a mers la slujba de Înviere însoțită de cei trei copii ai mei pe care i-a îmbrăcat astfel încât să fie perfect asortați.

Cei trei copii ai mezinei familiei Băsescu au rezultat din două relații. Tatăl lui Traian Junior, în vârstă de 6 ani, și al Sofia Anais, de 7 ani este Bogdan Ionescu (Syda). Totodată, relația cu Cătălin Tomată i-a adus-o pe mezina Anastasia, care pe 4 iunie va împlini 3 ani. Totodată, relația cu Cătălin Tomată i-a adus-o pe mezina Anastasia, care pe 4 iunie va împlini 3 ani.

Așa cum era de așteptat, Elena Băsescu a fost foarte atentă la detalii atunci când a ieșit din casă. Ea a purtat o ținută neagră, iar fetițele și băiețelul au purtat bluze albe, pantaloni negri, pelerine crem și în picioare au avut pantofi sport albi. Imaginile pe rețelele de socializare alături de mesajul clasic: „Hristos a înviat!”.

În anul 2009, Elena Băsescu s-a înscris în cursa pentru Parlamentul European. alegerile europarlamentare. Înfruntând o mare opoziție din partea presei, Elena Băsescu a decis să candideze ca independent la aceste alegeri, fiind ajutată de colegii ei de la aripa tânără a PD-L.

De aceea, în data de 18 martie 2009 Elena Băsescu a demisionat din PD-L și a candidat ca independentă sub brandul electoral EBa, care a fost aprobat de BEC. În 2009 a obținut la alegerile europarlamentare 4,22% din voturi, care i-au asigurat locul în Parlamentul European.

După ce duminică 7 iunie 2009 Elena Băsescu a aflat că a fost aleasă ca independentă, s-a reînscris imediat în PDL, primind în aceeași zi de la Monica Iacob-Ridzi documentele necesare pentru a redeveni membru PDL, gata completate.

Elena Băsescu s-a angajat în 2016 la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale și are un salariu net de 3.000 lei.

În 2020, Elena Băsescu candidează la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie, deschizând lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților.

Hristos a Înviat!

Posted by Elena Basescu on Saturday, 1 May 2021