Iată ce avere are Dan Negru. Prezentatorul TV are o vilă impunătoare în Ghencea

Fără doar şi poate, Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți şi apreciați oameni de televiziune de la noi din ţară. Este cunoscut faptul că de mulţi ani el este regele audientelor din România şi nu numai. Chiar dacă veniturile din televiziune sunt unele considerabile, prezentatorul TV are talent şi în afaceri, drept dovadă acesta şi-a investit în ultimii ani banii în imobiliare. Iată ce avere are Dan Negru.

Chiar dacă este un om de televiziune cu o carieră de peste 25 de ani, atunci când vine vorba despre viaţa privată, Dan Negru este o persoană modestă şi discretă, ţinându-şi familia departe de ochii curioşilor.

Dan Negru este una dintre vedetele de la noi bogate. În ultimii 10 ani, prezentatorul tv şi-a investit banii în imobiliare. Acesta are patru blocuri, ultimul din ele fiind în construcţie, în prezent.

Ultimul bloc pe care îl construieşte în Bucureşti este de birouri. Dan Negru merge des pe şantier unde supraveghează lucrările. Dan Negru a fost surprins în timp ce se afla în plin control. Acesta a fost însoţit de Codruta, soţia lui, care e de specialitate medic stomatolog.

În timp ce el e maistru, ea se ocupă cu amenajarea interioarelor. Noul bloc de birouri se afla în zona Ştirbei Voda. În 2009, Negru se mândrea cu primul bloc, din Zona Mall Vitan, cu o suprafaţă de 1.300 mp/, închiriat de celebrul proprietar, la acea vreme, cu 12 euro/mp.

Conform apropiaţilor lui Dan Negru, acesta investeşte 150.000 de euro în fiecare clădire. Închiriază apoi cu 25 de euro/mp şi îşi recuperează banii în timp, din chirie. Dan Negru a făcut toate clădirile cu banii jos, refuzând să ia bani de la bănci, scriu cei de la viva.ro

Conform sursei citate, Dan Negru câştiga peste 15.000 de euro ca prezentator la Antena 1. Din chirie câştiga 50.000 de euro, în fiecare lună. Dan Negru şi-a mutat afacerile imobiliare şi în Timişoara, oraşul lui natal. De acolo câştiga ‘doar 20.000 de euro pe lună.

Dan Negru s-a mutat în Capitală de peste două deceniii. A avut zeci de emisiuni de succes. De foarte mulţi ani este la Antena 1 unde a prezentat emisiuni de succes ca ‘Te pui cu blondele?’, competiţia ‘Next Star’ sau celebrele Revelioane unde este lider de audienţă. De zece ani, prezintă, în Republica Moldova, la postul de televiziune Prime TV, concursul cu premii ‘DA sau NU’.

În plus, prezentatorul tv şi-a făcut un real colţ de rai în Bucureşti. Dan Negru are o vilă în valoare de 400.000 de euro pe care şi-a ridicat-o din veniturile sale.

‘Dan şi-a dorit o grădină mare, ca să poată cultiva legume, e pasiunea lui. Toată vara are castraveţi, ardei şi roşii, nici că îi mai trebuie să meargă la piaţă. Copiii se pot juca în voie, dar şi câinele familiei, Google, un ciobănesc mioritic. A fost şef de şantier, a stat cu gura pe muncitori, i-a grăbit, nu i-a lăsat să lenevească, el a ales şi materialele de construcţii, la preţuri bune’, l-au lăudat prietenii.