Oana Roman a găsit un portofel cu bani: „Am fost acolo. Printre primii!”

Oana Roman a avut parte de o experiență inedită după ce a găsit un portofel pe stradă. Aceasta se afla în compania regizorului Dan Chișu când a avut loc întâmplarea. De altfel, acesta din urmă a fost cel care a povestit toată istoria.

Se întâmpla în 1995, când Oana Roman se plimba pe stradă alături de actorul și producătorul Dan Chișu. La un moment dat, cei doi au zărit pe jos un portofel plin de bani. După cum era firesc, au decis să înapoieze celui de drept bunul. Însă, cum n-au reușit să-l găsească singuri, au mers la poliție și l-au predat.

Întâmplarea a fost dezvăluită de Dan Chişu, care a postat un afiş al primei ediţii a evenimentului „Noaptea devoratorilor de publicitate”, al cărui producător este şi în prezent. “Acum 24 de ani începea aventura asta”, a scris Chişu, care şi-a invitat amicii la ediţia din acest an. “Am fost acolo. Printre primii! Remember?”, i-a răspuns Oana Roman, care a colaborat cu Chişu în acea perioadă.“Cum să nuuu… când am găsit portofelul cu bani şi am fost la poliţie şi nu le venea să creadă că suntem români… şi ne-au trimis şampanie la hotel…”, a răspuns Chişu. „Da, a fost super tare. Amintiri frumoase!”, a replicat Oana Roman.

Oana Roman vrea să părăsească România: „O să mă mut”

Oana Roman speră să facă schimbări majore. Vedeta plănuiește să se mute în Franța. Dar, deocamdată, ea nu este în poate să ia astfel de decizii. Trebuie să rămână în țară pentru a avea grijă de mama ei.

Vedeta are aproape tot ce își dorește: o familie fericită, silueta la care a visat dintotdeauna, un proiect care i-a adus mulți bani, dar sunt încă câteva lucruri nerealizate. Oana Roman visează să se mute definitiv în Franța. Ea a iubit întotdeauna acel loc încă de când a fost studentă. Este doar un inconvenient în întreaga situație. Nu poate părăsi România pentru că trebuie să aibă grijă de mama sa, Mioara Roman.

„O să mă mut. Dar deocamdată nu pot pentru că trebuie să am grijă de mama”, a scris Oana Roman pe Instagram.