Irina Columbeanu, din ce în ce mai frumoasă. Cum și-a surprins fanii pe Instagram

Irina Columbeanu s-a transformat într-o adevărată domnișoară, fapt dovedit de imaginile postate pe Instagram de fata în vârstă de 14 ani. Adolescenta locuiește de mai bine de doi ani în America, cu mama ei, deși inițial era în custodia tatălui său. Însă problemele întâmpinate de Irinel Columbeanu și situația financiară precară l-au făcut să accepte ca fiica lui să stea cu mama ei.

Fosta doamnă Columbeanu, în vârstă de 33 de ani, are toate motivele să fie mândră de fiica ei Irina. Aceasta, chiar dacă are numai 14 ani, pare să-i urmeze pașii și ar putea, foarte ușor, să urmeze o carieră în modelling precum. Și aceasta deoarece Irina a moștenit trăsăturile fizice și alura frumoasei brunete, căreia pe timpuri i se spunea „scorpia de la Isvorani”.

Irina Columbeanu, surpriză pe Instagram
Zilele trecute, Irina Columbeanu le-a oferit o surpriză celor care o urmăresc pe Instagram. Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor este una dintre cele mai urmărite tinere din mediul virtual, chiar dacă nu mai este la fel de activă de când s-a mutat la mama sa, în Statele Unite ale Americii. Adolescenta a revenit acum cu forțe proaspete pe contul de socializare și a publicat două imagini în care apare într-o rochie elegantă și cu câteva bijuterii care îi completează ținuta de gală.

Colierul din perle și inelul cu o piatră mov sunt în prim-planul fotografiilor din mediul online, cel mai probabil acestea fiind primite cadou de la o persoană foarte dragă din viața ei. Imaginile au adunat aproximativ 14.000 de aprecieri și o mie de comentarii din partea oamenilor, care s-au bucurat enorm să observe trăsăturile fizice ale tinerei domnișoare pasionate de modă, social media. Totodată atrage atenția și cartea din fundal – „Jane Eyre” de Charlotte Bronte.

Adolescenta a trecut prin schimbări majore de când a părăsit România, așadar îi priește mediul în care trăiește acum. Irina Columbeanu, care a ajuns la frumoasa vârstă de 14 ani, s-a transformat într-o superbă domnișoară. Data nașterii fiicei lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor 18 ianuarie 2007, așadar Irina este în zodia Capricorn.

Adolescenta este foarte atentă la stilul ei vestimentar și la comportament, și aceasta deoarece are un exemplu notabil în persoana mamei sale. Oricum, fiica lui Irinel Columbeanu i-a cucerit pe internauți cu frumusețea sa, moștenită de la fostul fotomodel. Și aceasta deoarece Monica Gabor, de mai bine de 2 ani, se ocupă de creșterea și educarea ei. Referitor la decizia de a-și lăsa fiica în America, Irinel Columbeanu spunea că nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea l-a determinat să fie de acord să plece la mama ei.

„Ea acolo trebuie să învețe să se adapteze acestei noi lumi. Sunt într-o comunicare mai mult virtuală cu ea. Așa este un lucru mai puțin greu de suportat, dar nu trebuie să o considerăm o dramă”, a declarat tatăl Irinei.

În altă ordine de idei, Irina Columbeanu, în vârstă de 14 ani, a redevenit o prezență activă pe Instagram, fapt dovedit de postările din ce în ce mai dese.