Mihai Margineanu, reactie dura dupa reclama Biancai Dragusanu

Bianca Dragusanu a pornit un adevarat scandal pe retelele de socializare dupa ce a devenit imaginea unui studio de videochat. Se pare ca Bucurestiul a fost „luat cu asalt” de afisele pe care apare o fotografie cu Bianca Dragusanu si mai multe mesaje prin care aceasta ii indeamna pe romani sa isi schimbe job-ul.

Dupa ce reclamele s-au viralizat, aproape toata lumea de pe retelele de socializare au dat de pamant cu blondina, din cauza campaniei de promvoare.

„Salariului tau ii lipseste o cifra? Schimba-si jobul”, „Zici ca nu le poti avea pe toate? Schimba-si jobul” si „Ai vazut Parisul doar in filme? Schimba-si jobul” sunt doar cateva dintre mesajele care i-au revoltat pe oameni

„Inteleg, ea ca ea, ca o face pentru bani. Dar voi, cei care va ocupati cu reclamele de pe stalpi si ati fost de acord cu aceste reclame, nu v-ati gandit ce impact emotional pot avea aceste mesaje in mintea unui copil sau, mai mult, in mintea unui adolescent sarac? Mai ales dupa aceasta p.a.ndemie”, este unul dintre mesajele postate pe retelele de socializare.

Ardiles din „Las Fierbinti”, adica artistul Mihai Margineanu, a pus-o la zid pe fosta sotie a lui Victor Slav. „Aceasta campanie publicitara, cu aceasta domnisoara derutata, indeamna fetele de 18-19-20 de ani sa se prostitueze”, a spus Mihai Margieanu.