Brigitte Pastramă a trecut prin coșmarul vieții sale. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Bombă în showbiz! Brigitte Pastramă a trecut prin coșmarul vieții sale și a tras o sperietură soră cu mo.a.rtea, după ce sâmbătă seară s-a trezit cu că.m.ătarii peste ea. Scenele de groază s-au petrecut la Magic Castle, afacere administrată de vedeta de la Antena Stars, unde se afla aceasta alături de câțiva membri ai personalului. Speriată pentru viața ei, bruneta a sunat imediat la Poliție.

Potrivit surselor noastre, că.m.ătarii au venit în.a.rmați cu 3 ma.c.ete și i-au am.e.nințat pe clienții localului să nu plătească ceea ce au consumat. În acel moment era organizată o petrecere, unde au participat și prieteni de-ai lui Florin Pastramă, iar agresorii au făcut un scandal monstru cu a.r.me în restaurantul divei.

De asemenea, managerul restaurantului l-a sunat imediat pe Florin Pastramă, soțul afaceristei, căci petrecerea era dată în cinstea unor prieteni de-ai lui. Acesta ar fi menționat că lipsa lui a făcut ca acest incident scan.d.alos să aibă loc și astfel de situații vor mai exista în cazul în care nu este alături de soția sa.

„Vedeți dacă nu sunt eu acolo?! O să pățiți din ce în ce mai des asta.”, ar fi spus Florin Pastramă.

Amintim că în urmă cu câteva săptămâni, Brigitte și Florin Pastramă au decis să se separe pentru o perioadă și să locuiască fiecare în case diferite. Certurile din cauza banilor și proprietăților au atins cote maxime, iar sandalul dintre ei s-a extins și mai mult. Cu toate că și-au petrecut sărbătorile de Paște despărțiți, soțul vedetei a decis să se întoarcă acasă și să își rezolve problema proprietăților la notar pentru a îngropa securea războiului.