Doinița Oancea a spus totul despre Bianca Dragusanu: „A devenit persoană publică prin…”

Doinița Oancea a fost invitată în emisiunea „La Măruță’ și a fost supusă probei cu sosurile iuți. Chiar dacă de două ori a fost dispusă să guste din sosul iute, aceasta nu s-a ferit când a trebuit să numească trei vedete care nu ar avea ce căuta în showbiz-ul românesc. Una dintre vedetele numite de Doinița Oancea este și Bianca Drăgușanu.

Doinița Oancea a participat la jocul cu sosurile iuți, din cadrul emisiunii „La Măruță’, de la Pro TV. Cătălin Măruța i-a adresat mai multe întrebări „picante’, însă actrița nu a fost dispusă să răspundă la toate, așa că de două ori a gustat din sosul iute.

Ei bine, când a fost vorba să numească trei vedete care nu ar avea ce căuta în showbiz-ul românesc, Doinița Oancea nu s-a ferit și a dat glas gândurilor ei.

„Bianca Drăgușanu, Loredana Chivu și Simona Trașcă’, au fost răspunsul Doiniței Oancea la provocarea de a numi „Trei vedete care nu au ce căuta în showbiz-ul românesc!’.

Doinița Oancea a vrut să își argumenteze răspunsul pentru a fi clar pentru toată lumea de ce le-a numit fix pe Bianca Drăgușanu, Loredana Chivu și Simona Trașcă. Actrița a spus că, de exemplu, Bianca Drăgușanu a ajuns în atenția publicului „prin lucruri care nu au treabă cu showbiz-ul’.

„Acest cuvânt, showbiz, ar trebui să înglobeze multe calități ale unei persoane pentru a apărea, cu păreri, în public. Să fii și tu ceva, cântăreț, dansator… Bianca Drăgușanu a devenit persoană publică prin lucruri care nu au treabă cu viața asta de showbiz’, a spus Doinița Oancea, în emisiunea „La Măruță’.

În ceea ce privește ultima întrebare, Doinița Oancea a preferat să răspundă și să nu se atingă de sosurile iuți. De asemenea, de când a văzut întrebarea scrisă pe bilețel, actrița a spus că este foarte simplu.

„Dacă trebuie să salvez omenirea… trebuie să aleg unul…’, a citit Doinița Oancea. Imediat a venit și răspunsul: „Dorian Popa’. Întrebarea la care vedeta a oferit acest răspuns suna cam așa: „Dacă ești nevoită să salvezi lumea și trebuie să te duci pe o insulă pustie pe termen nelimitat cu Viziru, Ghenu și Dorian Popa, pe care îl alegi?’

În continuare, Doinița Oancea a vrut să își argumenteze și acest răspuns.

„Dorian Popa este genul de om care se aventurează, mănâncă orice, face orice, nu se dă în lături de la nimic. Dar să fim înțeleși, nu că vreau să merg, ci că trebuie pentru a salva lumea, în sensul ăsta am ales’, a argumentat Doinița Oancea.