Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună. Vedeta s-a afișat alături de fostul soț chiar în camera de hotel

După ce au divorţat, Oana Roman și Marius Elisei fac tot posibilul pentru a-şi vedea fetiţa fericită. Cei doi au decis să meargă la munte împreună cu Izabela.

Oana Roman a publicat imagini din camera de hotel, în care apare fostul ei soț, Marius Elisei, şi fetiţa lor.

După ce a refuzat să meargă în vacanţă în Egipt alături de fiica sa şi de Oana Roman, Marius Elisei a decis să organizeze o vacanță pentru micuța Izabela, de la care nu a lipsit şi fosta sa soţie. E vorba despre primul concediu după divorţul acestora, scrie Spynews.

Marius Elisei a hotărât să o ducă pe cea mică la munte și să petreacă un weekend, precum cum se întâmpla pe când încă era căsătorit cu Oana Roman.

În timp ce aceasta le arăta încăperea fanilor Marius Elisei se afla și el în cameră alături de fiica sa.

„Ești fericită că te-a adus tati la munte?”, a întrebat-o Oana Roman pe fiica ei în timp ce prezenta camera în care vor sta în următoarele zile.

Când s-a pus problema de a merge în Egipt alături de Oana Roman și de fiica lui, Marius Elisei a refuzat vacanța. La acea vreme, Oana Roman spunea că e posibil ca în viața fostului ei soț să fi apărut o altă femeie.

Fiica fostului premier Petre Roman crede că acesta ar fi putut să fie motivul pentru care fostul ei soţ a refuzat să fie alături de fiica sa în Egipt.

Marius Elisei a negat acuzaţiile, spunân că nu are nu are o iubită în momentul de față și mai mult de atât, nici că ar fi gravidă.

„Mi se pare total deplasată această știre care a apărut. Nici nu știu de unde a apărut, și cum a apărut și care este interesul, asta 1 la mână, că nu am pe nimeni în viața mea. Și ca să demontez tot, nu am pe nimeni în viața mea, deci, nu am cu cine să mă duc pe la clinici și pe cine să las gravidă. Și 2 la mână, este foarte urât să apară astfel de lucruri, cum că ar fi cineva gravidă, în condițiile în care atunci când ai o relație și cu acea persoană îndeplinești o sarcină, ar fi trebuit să treci prin anumiți pași”, a declarat Marius Elisei pentru Antena Stars.