Angela Rusu a născut! Iată primele imagini cu micuța

Îndrăgita interpretă de muzică populară Angela Rusu este în culmea fericirii după ce a născut o fetiță frumoasă și sănătoasă! La scurt timp de la venirea pe lume a fetiței, Angela a postat primele imagini cu Maria Anais. Fericitul eveniment vine la doar două săptămâni după ce artista a devenit bunică, fiica ei cea mare născând tot o fetiță.

Bucurie mare în familia Angelei Rusu după ce artista a născut o fetiță care a primit numele Maria Anais. Interpreta de muzică populară, care este în vârstă de 46 de ani, tocmai devenise bunică în urmă cu două săptămâni. Atunci, fiica ei cea mare, Larisa, a adus pe lume o fetiță al cărei nume este Alice. Chiar dacă Angela Rusu își dorea să nască de Ziua Copilului, se pare că fetița ei nu a mai avut răbdare și a venit pe lume cu o săptămână mai devreme.

Angela Rusu a devenit mămică pentru a treia oară și, imediat după marele eveniment, artista de muzică populară a făcut publice imagini emoționante chiar de pe patul de spital. Aceasta este nespus de fericită în timp ce o sărută pe micuța Maria Anais.

Direct pe contul său de Instagram, emoționantă și îndrăgostită iremediabil de micuța Maria Anais, Angela Rusu a făcut publice primele imagini cu fiica sa, chiar de pe patul de spital. Așa cum probabil vă așteptați, filmulețul sublim postat de către artistă a venit însoțit și de un mesaj pe măsură. Angela susține că micuța Maria Anais este miracolul și minunea vieții sale, fiind de părere că Dumnezeu este cel care lucrează printre oameni.

„Miracolul și minunea noastră! Dumnezeu lucrează prin OAMENI”, a fost mesajul care a însoțit postarea artistei.

Fanii artistei au reacționat imediat la postarea acesteia. Aceștia s-au întrecut unii pe ceilalți în mesaje care mai de care mai frumoase și pline de gânduri bune la adresa Angelei Rusu, dar mai ales la cea a micuței Maria Anais.

„Felicitări, să fiţi sănătoase amândouă!!! / Felicitări! să vă trăiască / Să crească mare și voinică, bucurie multă să vă aducă / Felicitări, să vă trăiască și să vă aducă multe bucurii și împliniri! / Să vă trăiască să vă bucuraţi de ea / Să fiți fericiţi și împliniţi, să vă trăiască și împreună să vă bucuraţi de această minune. La Mulţi Ani”, sunt doar câteva dintre zecile de mesaje primite.

Angela Rusu pregătise totul în detaliu, așa că nașterea micuței a fost programată din timp. Artista a precizat că era nerăbdătoare să-și strângă cea de-a treia fiică la piept. Totodată, ea a anunțat dinainte și numele fiicei sale, reușind să le provoace o bucurie de nedescris fanilor săi.

„Azi, cu ajutorul lui Dumnezeu, voi aduce pe lume minunea noastră, Maria Anais (Măriuca)”, a scris ieri dimineață artista, pe contul său de Instagram.

Acum, artista este mama a trei fete, celelalte două, Larisa și Rebeca, având 25 și, respectiv, 18 ani. Totodată, ea a povestit că între zilele de naștere ale fiicelor sale va fi o diferență de doar două-trei săptămâni. Acum, după ce Angela Rusu a născut, ea se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere.