Cine este femeia alături de care a fost surprins Bill Gates la trei săptămâni de la divorțul de Melinda Gates

Bill Gates a fost surprins pe stradă pentru prima dată după despărțirea de Melinda Gates, însă acesta nu a fost singur, ci însoțit de o tânără domnișoară care a vrut să fie cât se poate de discretă cu prezența sa. Cu masca pe chip, aceasta cu greu a putut fi recunoscută.

Mulți s-au întrebat cine este cea alături de care se afișează în public la doar trei săptămâni după anunțarea publică a divorțului de Melinda Gates, femeia alături de care miliardarul a stat vreme de 27 de ani.

Cofondatorul Microsoft a atras atenția la nivel mondial după ce s-a observat faptul că acesta nu a renunțat la verighetă. În acest sens, miliardarul nu a dat nicio justificare, însă toată lumea își pune întrebări despre gestul său de a păstra neclintit simbolul legăturii cu Melinda.

Femeia alături de care a ieșit la plimbare este nimeni alta decât fiica sa Phoebe, deși mulți au crezut că este vorba de o nouă prezență feminină în viața miliardarului.

Pentru cunoscători nu a fost loc de interpretări, însă ei care nu știu bine familia Gates și-au pus întrebări.

Cei doi au fost surprinși de paparazzi când se duceau să facă cumpărături de la un magazin din apropierea locuinței.

Bill Gates și Melinda Gates au anunțat că vor divorța după 27 de ani de căsnicie. La scurt timp au apărut informații care relevă faptul că Melinda Gates a încercat să pună capăt căsătoriei cu miliardarul încă din toamna anului 2019.