Irina Rimes, dezvăluiri neașteptate despre fostul ei soț

Irina Rimes iubește din nou și are gânduri foarte serioase! Celebra cântăreață și-a petrecut pan.d.emia cu iubitul său francez, după care este topită. Cântăreața din Republica Moldova vorbește deja despre căsătorie și chiar despre un copil!

Așadar, Irina Rimes nu mai este singură. Și-a întâlnit iubitul în timp ce lucra la un album în Franța. Vedeta a venit cu detalii foarte importante din viața ei la podcastul lui Cătălin Măruță, unde și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre viața ei, lucru rar întâlnit, deoarece vedeta este foarte discretă cu viața ei personală. Irina Rimes și-a întâlnit viitorii socrii, iar francezul a fost și el în Republica Moldova, unde i-a întâlnit pe părinții viitoarei sale soții. A făcut o impresie foarte bună, iar mama ei i-a dat un sfat foarte util fiicei sale.

”L-am întâlnit pe David într-o sesiune. Când l-am văzut am zis: Eram amândoi pierduți în spațiu. Mă văd mamă în curând. Aș vrea să fac nunta în România, să fie o nuntă cu tradiții. Nu știu ce-o să înțeleagă prietenii noștri din Franța din asta, dar pentru mine acasă e tot aici. Mama e topită după David, am fost cu el în România și l-am prezentat părinților.

A strâns și a spălat toate vasele de la masă când a fost la noi. Mama a fost atât de încântată de el, încât mi-a zis: Mi-am întâlnit și eu socrii, pe Frederik și pe Jean Jaques. Tata socru e un om tare interesant. Vorbesc în franceză cu ei, mi-am luat profesor de franceză în pan.d.emie. Și David învață româna tot cu profesorul meu”, a declarat solista, la podcastul ”Acasă la Măruță”.

Irina Rimes a mai fost căsătorită. S-a scris că a suferit mult în acea căsnicie, deoarece ar fi fost înșelată cu o contabilă. Vedeta a vorbit și despre mariajul ei eșuat, dar spune că nimic din ce s-a scris în presă nu a fost adevărat. Spune că a rămas prietenă cu fostul ei soț, pe care îl numește ”mentorul meu”.

”Am fost cu Andi patru ani și un an căsătorită. Nu a fost nimic adevărat din ce s-a spus despre noi la divorț. Nu a înșelat nimeni pe nimeni, eu nu am fost însărcinată. Erau lucruri inventate nu știu de cine. Noi ne uitam la tv împreună și râdeam de ce auzeam și vedeam. El, săracul, primea hate pe Internet (n.r.ură), mi-era și milă de el. Ne-am despărțit normal, prieteni, fără scandal, pur și simplu, ne schimbasem. Se dusese relația, iubirea aia. El este cel care mi-a compus piesa , e mentorul meu. Noi înainte făceam pe spiridușii prin mall pentru bani. Eu vindeam piese cu 300 de euro. Erau piese mediocre”, a mărturisit căntăreața.