Alina Sorescu, prima reactie dupa ce sotul ei, Alexandru Ciucu, a fost surprins in compania altei femei

In urma cu ceva timp, in presa online au aparut mai multe fotografii cu Alexandru Ciucu alaturi de o alta femeie. Astfel au inceput sa apara tot felul de zvonuri ca barbatul ar insela-o pe Alina Sorescu si ca ar fi posibila o despartire.

Revoltata pe situatia creata, Alina Sorescu a facut si prima declaratie legata de presupusa aventura a lui Alex Ciucu.

“Nu vreau sa comentez pentru ca nu este despre mine. Nu mi-a placut niciodata sa ma dau in spectacol sau sa apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o sa fac din viata mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine. Eu simt ca sunt mai puternica dupa pan.d.emie. Mi-am vazut constant si cu grija de drumul meu, mi-am concentrat atentia pe fetitele mele”, a declarat Alina Sorescu pentru click.ro.

Alexandru Ciucu, sotul Alinei Sorescu, a decis sa spuna adevarul despre ceea ce se intampla in casnicia lor:

“La ce sa iei atitudine? Sa te dezvinovatesti de tot ce se intampla? Ne deranjeaza informatiile astea, care au aparut prin presa, dar nu avem incotro. Am incercat sa nu mai dam curs acestor informatii care vad ca apar, in ultima perioada, destul de des, in spatiul public. Nu este adevarat nimic, nu divortam. Nu inteleg de ce lucrurile au ajuns pana la acest nivel. Intr-adevar, au aparut poze cu o femeie langa mine, dar ea este Georgiana, o prietena de familie, nimic mai mult. Intorsatura asta a fost luata din nimic”, a declarat Alex Ciucu pentru playtech.ro.

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu sunt casatoriti de peste 10 ani si au impreuna doua fetite.