Antonia si-a surprins admiratorii! Vedeta a postat pe net o fotografie cu burtica de gravida

Antonia si Alex Velea formeaza, de mult timp, unul dintre cele mai fericite cupluri din lumea mondena. De curand, frumoasa artista a postat pe Instagram o fotografie cu burtica de graviduta. Imaginea respectiva a pus pe jar fanii artistei care nu stiu ce sa creada.

Antonia este una dintre cele mai frumoase si apreciate artiste din Romania. Chiar daca a nascut de trei ori, vedeta se poate lauda cu un trup perfect.

Spre dezamagirea fanilor, fotografia postata de Antonia este din perioada in care era insarcinata cu unul dintre baietii sai si al lui Alex Velea. In imagine se vede cat de fericita este fiica sa Maya.

Potrivit informatiilor, Antonia nu este insarcinata si nici nu se stie daca va avea si al treilea copil cu Alex Velea. Cantaretul a declarat in urma cu ceva vreme ca Antonia are probleme de sanatate.

Antonia si Alex Velea formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz-ul romanesc. Au intemeiat o familie minunata, crescandu-si copii inconjurati de iubire.

Intr-un interviu, Alex Velea a vorbit despre inceptul relatiei cu Antonia.

„Erau persoanele care vedeau lucrurile alea urat. Ca ne-am destramat unul altuia familiile, ca am incercat sa ne construim o fericire pe necazul altuia, ceva de genul. Le-am demonstrat ca nu este deloc asa. Nu suntem nici primul cuplu care provine din mariaje esuate, din casatorii care nu au mers si nici ultimii.

Suntem niste oameni care si-au cautat norocul si fericirea. Pana atunci nu am avut probleme, nu s-a zis nimic urat nici de mine, nici de ea. In anul ala au incercat sa ne distruga cu treaba asta. Nu a mers”, a spus Alex Velea la Antena Stars.