Florin Pastramă, mesaj cutremurător pentru Brigitte Sfăt, chiar din fața spitalului

Deși mama acestuia este în spital, Brigitte nu concepe faptul că trebuie să coordoneze singură muncitorii care îi stau la dispoziție pentru aceste activități.

Nu este prima oară când îi găsim pe aceștia în ipostaze de asemenea natură. De-a lungul timpului, soții Pastramă și-au aruncat vorbe dure la tv și au fost surprinși în momente care păreau a fi de agresiune. În urmă cu un an și câteva luni, Florin Pastramă a fost filmat de camere de luat vederi în timp ce părea că țipă la Brigitte și o îmbrâncește. Incidentul a fost explicat de cei doi soți, concluzia a fost că totul era dintr-o joacă.

Într-o izbucnire de vorbe dure, Brigitte își spune supărarea, pretextând faptul că atitudinea soțului ei nu este una corectă față de ea. Mama lui Florin Pastramă se află în spital, din cauza unor probleme medicale, iar înțelegerea din partea ei ar fi una limitată, așa cum spune Florin. Cu siguranță, adevărul este undeva la mijloc, însă amândoi și-au aurncat vorbe grele, chiar în cadrul reality-show-ului despre familia lor.

Brigitte a explicat de la ce a pornit scandalul dintre ei, dar și care a fost motivul mutării lui din casă. De două săptămâni, Brigitte și Florin nu mai locuiesc împreună. Totul a pornit de la câteva discuții pe tema unor renovări din casă, la care Florin nu a putut să participe.

„A venit Florin foarte supărat acasă. Mama lui e la spital. Au trecut două săptămâni de când el a plecat iar. La mine nu este gară. El m-a înjurat, m-a jignit foarte tare. Nimeni nu acceptă violența verbală. Nimeni nu vrea să fie în prezența unor astfel de certuri. Eu am încercat să fiu înțelegătoare, că mama lui are probleme de sănătate. Eu cică aș fi baubau cel rău. Nu mai am ce să mai zic. Îmi văd de viață, înainte”, declară Brigitte Sfăt, în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

Florin Pastramă nu s-a putut abține și i-a transmis și el câteva cuvinte acuzatoare, în care încearcă să explice cum arată situația cu adevărat. Desigur, sunt două perspective, a ambilor soți, dar ambii au adus argumente puternice. De o parte o avem pe Brigitte, supărată din cauza faptului că soțul ei nu este implicat în treburile casnice și îi vorbește foarte urăt, iar în tabăra opusă se află Florin, dezamăgit de faptul că soția sa nu înțelege pe deplin faptul că mama lui are nevoie de el la spital.