Ilie Năstase a închiriat o întreagă plajă pentru el și Ioana. Cum au fost surprinşi, pe nisip

Ilie Năstase a închiriat o întreagă plajă pentru a-şi convinge soţia să nu di.v.orţeze. Fostul mare jucător de tenis este hotărât să facă tot ce depinde de el pentru ca Ioana Năstase să se răzgândească.

Cu mai puţin de o lună înainte de începutul pro.c.esului, Ilie şi Ioana Năstase au fost surprinşi la malul mării, în timpul unei cine romantice. Potrivit Spynews, cei doi au petrecut clipe de vis pe o plajă privată.

Fostul lider ATP a fost surprins, într-o imagine, chiar în mijlocul plajei. Îmbrăcat elegant, Ilie a avut o întâlnire romantică cu cea care îi este cu 30 de ani mai tânără.

Soţia lui Ilie Năstase a şi postat, pe contul ei de Facebook, o poză într-un restaurant din Constanţa. A evitat însă să se afişeze alături de cel pe care l-a acuzat de viol.e.nţă do.m.estică.

Ilie şi Ioana Năstase s-au cununat religios în vara anului trecut. Naşii le-au fost Ciprian Marica şi soţia lui. Fostul campion de la Roland Garros (1973) şi US Open (1972) a mai fost căsătorit cu Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt (Pastramă).

Ilie Năstase (74 de ani) a închiriat o întreagă plajă pentru a-şi convinge soţia să nu di.v.orţeze. A fost lângă soţia lui şi în timpul sărbătorilor de Paşte. Ioana Năstase s-a ţinut de cuvânt şi a petrecut alături de fostul mare jucător de tenis, cu care este în plin di.v.orţ. ”

Ioana a dezvăluit că este într-o relaţie bună cu Ilie Năstase. În luna ianuarie l-a acuzat de vi.o.lenţă dom.e.stică şi a cerut ajutorul poliţiştilor. A decis totuşi să îi mai dea o şansă celui cu care s-a căsătorit anul trecut şi l-a invitat acasă la părinţii ei.

Bucuria lui Ilie Năstase a fost de scurtă durată. Soţia lui a anunţat când va avea loc prima înfăţişare în procesul de divorţ.