”Sunt însărcinată!” Bianca Drăgușanu, anunțul care a surprins pe toată lumea

Bianca Drăgușanu a surprins astăzi pe toată lumea cu anunțul său de pe Instagram. În timp ce se afla în camera de machiaj, vedeta a mărturisit că e însărcinată, însă totul în limba spaniolă. Stați să vedeți cum s-a afișat blondina.

Bianca Drăgușanu se afla astăzi în camera de machiaj înainte de a intra într-o emisiune TV, însă vedeta a făcut un anunț care a lăsat pe toată lumea fără cuvinte. Deoarece una dintre fetele ce o machiau pe vedetă așeaptă un copil, blondina i-a atins acesteia burtica de gravidă și s-a apropiat de ea, după care a mărturisit că e însărcinată.

Diva a pronunțat de mai multe ori în limba spaniolă că e însărcinată și chiar a dat de înțeles că își dorește să se întâmple acest lucru în viitor.

”Cică dacă faci așa se ia, se ia, să se ia puțin. Prieteni, estoy embarazada (n.r. sunt însărcinată). Estoy embarazada pentru că am pus mânunța aici la burtică”, a spus Bianca Drăgușanu și a repeteta de câteva ori.

Dacă ar fi ca în viitor să fie din nou însărcinată, Bianca Drăgușanu nu va fi pentru prima dată la această experiență, asta deoarece blondina deja are o fetiță din mariajul cu Victor Slav, iar vedeta e extrem de mândră de rolul de mămică.

Bianca Drăgușanu a trecut printr-o mulțime de relații tumultoase, însă acum se declară a fi foarte fericită și știm cu toții că de bucuria din prezent se ocupă chiar Gabi Bădălău, încă soțul Claudiei Pătrășcanu.

Vedeta a declarat în urmă cu ceva timp că a fost căsătorită de două ori, dar crede că a treia oară cu siguranță va fi cu noroc.

Diva e pregătită să îmbrace iar rochia de mireasă și să meargă în fața ofițerului de stare civială, dar rămâne de văzut doar cine va fi norocosul mire. Să fie chiar Gabi Bădălău? Noi așteptăm mare veste!

”Da, mă mărit cândva. A treia o să fie cu noroc. Din prima căsătorie a ieșit Sofia, un copil minunat, a doua a fost și s-a dus și a treia este cu noroc. Când un bărbat va știi să mă potolească, cu siguranță, acela va fi alesul și mă va avea pentru totdeauna. Atâta timp cât bărbatul din viața mea mă face să mă simt o prințesă și îmi pune lumea la picioare și există respect, loialitate și sinceritate, cred că am obținut relația perfectă. Pentru viitorul meu soț, centrul Universului lui o să fiu eu, peste mine nu se trece și după mine potopul”, spunea Bianca Drăgușanu.