Cum se descurcă Adriana Iliescu și fiica acesteia? „Având în vedere perioada aceasta dificilă, purtăm ce avem pe noi”

În anul 2005, Adriana Iliescu surprinde pe toată lumea reușind să dea naștere unui copil la vârsta de aproape 67 de ani. Acum, fetița acesteia a crescut, este o domnișoară în toată regula și își dorește să calce pe urmele mamei sale.

Adriana Iliescu și Eliza duc acum o viață liniștită și se bucură una de prezența celeilalte, însă lucrurile nu sunt tocmai roz, cele două ducând o viață extrem de modestă. Însă, Eliza, în vârstă de 16 ani, preferă să nu bage în seamă acest lucru și se concentrează pe școală.

Tânăra este o elevă de nota zece, iar după ce termină liceul vrea să urmeze două facultăți, iar mai apoi să pornească pe urmele mamei sale într-o carieră în învățământ.

„Fetița este acum o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului. Este în clasa a-XI-a, iar anul viitor urmează să dea Bacalaureatul. Eu sunt bine, mă mai înțeapă genunchii de la reumatism, dar toate trec. Eliza a terminat primul semestru cu media generală zece, sperăm să îl termine și pe acesta tot cu zece, deși a luat un opt la economie.

Vrea să facă două facultăți, una de Litere și una de Lectură Comparată. Își dorește o carieră în învățământ, la fel ca mine. I-am zis că, până la 70 de ani, până iese la pensie, o să schimbe patru meserii”, a declarat Adriana Iliescu, pentru Impact.ro.

Indiferent de greutățile pe care le întâmpină Adriana Iliescu nu se plânge. Este cât se poate de fericită că și-a realizat cel mai mare vis, iar restul lucrurilor nu o mai interesează așa de mult. Deși este o adevărată domnișoară, Eliza nu se gândește la farduri și haine de firmă, este mulțumită de condiția sa și se axează pe alte lucruri. Iar Adriana Iliescu încearcă să îi ofere fiice sale tot ce este mai bune, dar în limitele posibilităților.

„Având în vedere perioada aceasta dificilă, purtăm ce avem pe noi, însă ne bucurăm că suntem bine și sănătoase. Fata are o aplecare spre lectură, cumpără și citește cărți, mai ales din secolul XX. Îmi place ca fiica mea să fie cochetă, însă nu dăm banii aiurea pe haine, este un magazin în Drumul Taberei, cu hainuțe la 35-40 de lei. De exemplu, i-am luat, de 1 Iunie, o fustiță plisată, la vreo 40 de lei, extraordinară.”, a mai spus Adriana Iliescu.