Ioniță de la Clejani, apel la statul român pentru Fulgy!

Vorica și Ioniță de la Clejani au fost invitați la o emisiune în cadrul căreia nu s-au mai putut abține și au discutat despre cele mai recente scandaluri în care este implicat fiul lor, Fulgy. Cei doi cântăreți au cerut ajutorul statului pentru reabilitarea băiatului lor, blamând anturajele din care Fulgy a făcut parte pentru comportamentul artistului.

În ultima perioadă, Fulgy a fost implicat în mai multe scandaluri, iar gravitatea situațiilor i-a pus pe jar pe cei doi părinți. Viorica și Ioniță de la Clejani au fost invitați la o emisiune de tip talk-show și au dezvăluit, în premieră, ce au pe suflet. Destul de rezervat în declarații atunci când vine vorba despre Fulgy, Ioniță de la Clejani a dezvăluit că și-ar dori ajutorul statului român, în scandalurile pe care le-a avut de dus cu fiul său.

Ioniță de la Clejani precizează că nu își va mustra copilul pentru comportamentul de care a dat dovadă în ultima perioadă, dat fiind faptul că tinerii sunt predispuși la a greși, din lipsa experienței de viață. Mai mult decât atât, Viorica și Ioniță de la Clejani sunt de părere că anturajul este de vină pentru comportamentul lui Fulgy și mărturisesc că, dacă va fi pedepsit pentru actiunile întreprinse, ei vor fi de acord cu orice pedeapsă.

„Nu trebuie să condamnăm un copil care greșește, toți copiii greșesc, datoria noastră este să le fim alături, nu să le dăm în cap. S-a gândit cineva vreodată că acești copii sunt vulnerabili? Copiii ăștia au fost ținuți de mine în niște restricții normale. Mi se pare normal să se ducă la școală, mi se pare normal să studieze mult. Sunt copii buni, sunt copii talentați.

Nu sunt pregătiți pentru anturajul din București. Un copil ca Fulgy este foarte ușor să devină victima unor oameni care vor să facă rău. Este major, răspunde de ceea ce face. Așteptăm ajutorul statului. Ei au fost crescuți într-o casă cu oameni sinceri, cu frică de Dumnezeu. Nu au știut cum este la București.’, a declarat Ioniță de la Clejani, la Xtra Night Show.

Se pare că și Viorica l-a iertat pe Fulgy pentru faptele săvârșite, chiar dacă solista este de părere că trebuie pedepsit. Mama lui Fulgy a explicat că orice ar face Fulgy, va rămâne copilul ei pentru totdeauna. Din acest motiv, Viorica este de acord cu orice pedeapsă care i se va impune fiului ei. Până atunci, însă, cântăreața are mari probleme cu somnul și trăiește o adevărată dramă, din cauza scandalurilor în care s-a implicat fiul ei.

„Eu l-am crescut foarte frumos. Păcat că el a găsit în relațiile lui amoroase tot felul de de vicii, toate fetele cu care a fost fumează de nu se mai poate. Nu am știut să le explicăm cum este la București. Am o săptămână-doua de când nu dorm. Dar sunt mama lui, știu ce am crescut la ușa casei. A greșit, se duce la puș.c.ărie. E un copil mai rebel.’, A explicat Viorica de la Clejani.