Mihai Neșu, ajutor nesperat din partea lui Gigi Becali. Ce i-a cumpărat patronul FCSB

Fostul jucător de fotbal Mihai Neșu a primit de curând un ajutor important din partea lui Gigi Becali, care îi va fi de mare folos. Astfel, patronul echipei FCSB și-a arătat încă o dată latura sufletistă, impresionat de drama prin care trece Neșu. Reamintim că fostul jucător al Stelei își duce viața, de un deceniu, într-un scaun rulant.

În urmă cu zece ani, Mihai Neșu a suferit un groaznic acc.i.dent la un antrenament de fotbal, în urma căruia era să-și piardă viața. De atunci fostul stelist a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile și continuă să lupte, iar recuperarea lui dă semne vizibile. Acum, Neșu, în vârstă de 38 de ani, încearcă să nu se mai gândească la acc.i.dentul suferit pe terenul de fotbal şi spune că şi-a găsit o nouă vocaţie, prin intermediul credinţei.

Patronul FCSB, Gigi Becali, i-a acordat o mână de ajutor lui Mihai Neșu. Fostul fotbalist, care a deschis un șantier pentru construirea un centru pentru ajutorarea copiilor și tinerilor cu diz.a.bilități neur.o.motorii, a primit de la milionar o mașină cu care să se deplaseze. Cea pe care el o avea nu mai era așa bună, așa că Gigi Becali a decis să-i achiziționeze una nouă. Anunțul a fost făcut de Florin Lovin.

„În maximum doi ani trebuie să ridice centrul și să-l finalizeze. A obținut toate autorizațiile, acum începe construcția complexului. Primul pas este biserica și aleile principale. Este foarte mulțumit, cât timp am fost eu acolo a primit niște telefoane, sunt firme mari care vin alături de el. De la zi la zi vin oameni în jurul lui. Și domnul Gigi Becali trebuie menționat. Tocmai a contribuit la achiziționarea unei noi mașini pentru Mihai, pentru a se deplasa cu ea. Avea probleme cu vechea mașină și domnul Gigi Becali i-a luat o nouă mașină acum”, a spus Lovin.

Mihai Neșu este acc.i.dentat din mai 2011 la coloană, în timpul unui antrenament la echipa olandeză FC Utrecht. S-a ciocnit cu un coleg de echipă, Alje Schut, iar de atunci, el a rămas par.a.lizat de la gât în jos. Cu toate acestea, Mihai Neșu nu-i poartă pică acestuia și se implică în acțiuni caritabile. În urmă cu câteva zile, a anunța deschiderea unui șantier pentru construirea unui centru pentru copii și tineri cu diz.a.bilități neur.o.motorii.

„AM DESCHIS ȘANTIERUL!!! Astăzi 2 iunie am început oficial lucrul pe șantierul pentru construcția Complexului de recuperare Sfântul Nectarie pentru copii și tineri cu dizabilități neuromotorii! Am început cu trasarea cu topograf a aleilor, parcărilor și a bisericii, activitate care va dura 3 zile, apoi mergem mai departe și va ținem la curent! Vă anunțăm că deja avem finalizată o listă completă cu necesarul pentru construcția și amenajarea interioară a bisericii și firmele și oamenii care vor să contribuie ne pot solicita acest necesar prin mail sau telefonic pentru a contribui ca ctitori sau donatori. Biserica este prima și cea mai micuță ca dimensiune dintre cele 3 clădiri cu a căror construcție vom începe simultan. Dumnezeu să ne ajute până la finalizarea proiectului”, a anunțat Mihăiță Neșu pe Facebook.