Viață grea pentru Vulpița! Ce îi face soacra de când a născut

Veronica Stegaru, cunoscută pentru consumatorii de monden drept Vulpița, a devenit mămică pentru a doua oară, dar viața ei s-a schimbat radical: în rău, din păcate! Iar vinovată ar fi chiar soacra ei, care ar cam te.r.oriza-o. Vulpița a adus pe lume un băiețel, în urmă cu câteva săptămâni, dar în loc să se bucure pe deplin de rolul ei, o duce tot mai greu. Oamenii din sat spun că vinovată ar fi soacra ei, Ilinca, mama lui Viorel. Femeie severă, Ilinca nu ar lăsa-o pe Veronica nici măcar să-și viziteze părinții.

Calvar s-ar putea traduce, într-un singur cuvânt, viața celei care a devenit celebră, după o mega-telenovelă la tv.

„O duce greu, Ilinca e o femeie severă. Nu o lasă nici să se mai ducă la părinții ei deloc. Nu îi mai dă nici telefonul asupra ei, că se teme să nu intre iar pe internet, să vorbească cu băieții. Era odată la fântână și au întrebat-o: măi Veronica, de ce nu ai stat la București, la televiziune, iar ea a zis că nu a mai vrut să stea(…) Acum îi pare rău, că tanti Ilinca îi face viața grea. Dar tace, că nu are unde se duce. Acum are și doi copii”, au povestit vecinii cuplului.

Vulpita avea să aducă pe lume, la finalul lunii mai, un băiețel perfect sănătos, pe care cei doi părinți l-au numit Radu Constantin. După o pauză pe rețelele sociale, fanii au rămas șocați atunci când au văzut cum arată Vulpița. Veronica Stegaru a slăbit spetaculos după ce a născut. Iar dovada s-a regăsit în postarea de pe Instagram. Tânăra a pozat într-o rochie, înainte de a merge la biserică. Vulpița nu dă niciun semn că ar fi adus un copil pe lume în urmă cu puțin timp.