Viorica și Ioniță de la Clejani, reacție neașteptată despre Fulgy și Margherita: ”Ei cred că totul li se cuvine”

Viorica și Ioniță de la Clejani au avut prima apariție la TV, după scandalurile în care fiul lor, Fulgy, a fost implicat în ultima perioadă. Invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, cei doi au spus ce se întâmplă în aceste momente cu băiatul lor și au vorbit despre episodul în care Poliția a venit acasă la Fulgy.

Viorica și Ioniță de la Clejani au venit în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, unde și-au lansat cea mai nouă melodie, în colaborare cu Connect-R. Evident, subiectul care ține prima pagină a ziarelor de câteva zile a fost atins. Viorica și Ioniță de la Clejani au vorbit despre ceea ce se întâmplă în acest moment cu Fulgy, după ce acesta ar fi fost internat la Spitalul de Psihiatrie.

‘Nu se vorbește despre noi. Se vorbește doar despre Fulgy și punct. (…) Toți se întrec pe vizualizări și followers. (…) E decizia lui dacă el nu mai vrea să cânte’, a spus Viorica de la Clejani. Deși artista a fost mai rezervată în declarații, soțul ei a vorbit mai mult despre acest subiect.

Ca orice părinte care-și apără copilul, Ioniță de la Clejani a declarat că nu el a sunat la Poliție pentru a-l reclama, ci că oamenii legii s-au deplasat acasă la Fulgy pentru o declarație în ceea ce privește evenimentul neplăcut în care i-au suspendat permisul de conducere, sâmbătă seara. Ioniță de la Clejani își apără copilul, deși în comunicatul oficial de la Poliție se arată că tatăl ar fi sunat să-și reclame fiul. „În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl am.e.nință atât pe el cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău. Polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul subunității pentru stabilirea situației de fapt și de drept’, scrie în comunicatul Poliției.

Ioniță de la Clejani susține că Fulgy nu este internat, iar comportamentul lui ar fi din cauza vedetelor internaționale pe care le urmărește și care se bucură de succes colosal. Tânărul și-ar dori să fie în centrul atenției și tocmai din această cauză ar fi intrat în tot felul de probleme, după cum a lăsat Ioniță de la Clejani să se înțeleagă, ocolind clar subiectul dro.g.urilor.

‘Nu a ajuns la Poliție. Poliția a venit acasă ca să ia o declarație. Nu am chemat eu Poliția. La momentul acesta, tu Măruță ai dat răspunsul. Fulgy și-a dorit să se vorbească despre el. El se inspiră de la artiștii din America și abordează felul lor de a se promova. Când a făcut muzică clasică nimeni nu a întrebat de el. El are o emisiune online, iar când a văzut că face lucrurile astea… presa vorbește despre el. Fulgy este în conflict cu Poliția de câteva zile. La momentul acesta s-a oprit și își reia activitatea. (…) Fulgy nu este internat. Locuiește singur. Acesta e modelul de promovare pe care el și-l dorește. E major și nu pot să-l oblig să facă altceva. (…) Fulgy este foarte talentat și este extrem de inteligent și frumos. (…) El își dorește să devină amfitrion. Când începi să faci lucrurile astea ca și Kardashian, ca și Cardi B. Sâmbătă i-a luat permisul, duminică nu mai știu ce s-a întâmplat, aseară a dat o declarație, acum s-a oprit. Nu putem fi de acord cu toate lucrurile care se scriu în presă, dar nici nu putem să le spunem noi ce să facă. El urmează modelul Snoop Dogg.’, a declarat Ioniță în emisiunea La Măruță.

După episodul neplăcut în care a fost prinsă sub influ.e.nța subst.a.nțelor int.e.rzise la volan, Margherita de la Clejani a dispărut o perioadă din lumina reflectoarelor. Fata Clejanilor se ocupă acum de magazinul său de haine.

‘Marga e bine, cu magazinul ei, cu rochițele ei. Ei cred că totul li se cuvine, dar eu le spun că e nevoie de muncă și să o iei pas cu pas să o iei sus. Ea vrea să fie mâine Louis Vuitton sau Dolce Gabbana, dacă se poate. Nouă ne-a fost mai greu decât lor. Nu putem obliga copiii să facă ca noi, ei se promovează ca în America. Marga e bine, cu magazinul ei, cu rochițele ei. Ei cred că totul li se cuvine, dar eu le spun că e nevoie de muncă și să o iei pas cu pas să o iei sus. Nouă ne-a fost mai greu decât lor’, au mai spus Clejanii.

Cătălin Măruță a mărturisit în emisiune că în urmă cu câteva zile a fost sunat de Fulgy. ‘M-a sunat acum câteva zile și mi-a povestit despre emisiunea lui online’, a declarat prezentatorul de la PRO TV.