Cine este „cuscrul” lui Gică Hagi. Iubita lui Ianis, Elena, are o avere impresionantă

Gică Hagi se poate mândri cu alegerea făcută de Ianis. Tânărul fotbalist de la Rangers se iubește de mai mulți ani cu Elena, o tânără superbă și bogată. „Cuscrul” marelui „Rege” este unul dintre cei mai cunoscuți machedoni din Constanța. Cu ce se ocupă familia iubitei fotbalistului de la naționala României.

Ianis și Elena sunt împreună de mai mulți ani și este o relație cât se poate de serioasă. Cu toate că mereu și-a dorit să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor, „nora” lui Gică Hagi a fost deconspirată. Mai mult, apropiații vorbesc și despre o posibilă nuntă.

Întors în România, fotbalistul celor de la Rangers a profitat de timpul petrucut în țară pentru a sta cu iubita. Cei doi au fost surprinși prin Herăstrău în timp ce se plimbau. Cu ochelari de soare și îmbrăcați lejer, tinerii îndrăgostiți s-au bucurat de vremea frumoasă din București.

Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau să o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi”, a spus Ianis Hagi, la Digi Sport.

Elena Tănase este o superbă domnișoară din Constanța care studiază la Colegiul Național Mircea cel Bătrân. Școala este și motivul pentru care cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste la distanță. Însă, tânăra este decisă să se mute în Scoția după ce își ia Bacalaureatul.

Dimciu-Palavoti Tănase, tatăl Elenei, este un om de afaceri din Constanța care deține afaceri în agricultură și construcții, potrivit cancan.ro. „Cuscrul” lui Gică Hagi este unul dintre cei mai cunoscuți și bogați machedoni din Constanța. Ianis se poate mândri cu o soacră superbă, Liliana Tănase fiind și foarte apropiată de fiica ei.

Potrivit aceleiași surse, în 2019 Dimci Tănase (fratele Elenei) și-a botezat copilul la un local de fițe din Mamaia. Invitații au fost aleși pe sprânceană, numai unul și unul. Printre oaspeții importanță s-a aflat și familia Hagi. „Regele” s-a fotografiat la acel eveniment alături de Cătălin Măruță, care era acolo pentru a prezenta botezul nepoatei lui Dimciu-Palavoti Tănase.

„Socrul” lui Ianis Hagi este un om credincios, dovadă stă șiragul de mărgele (mătania) pe care îl ține în mână chiar în pozele de la eveniment. Astfel de mătănii „komboloi” pot fi observate și la un alt machedon foarte credincios, Gigi Becali. Ar mai fi de precizat că fratele Elenei Tănase s-a căsătorit și el cu o fată înstărită. Dimciu-Palavoti Tănase și Gică Apostol sunt socrii, cel din urmă fiind proprietarul uneia dintre cele mai mari ferme din România, Tolil Company SRL.