Fiica Oanei Roman, reacţie dură pe Instagram. Ce i-a cerut mamei sale să nu mai facă

Fiica Oanei Roman, reacţie dură pe Instagram. Micuța Isabela este o prezență constantă în postările mamei sale pe rețelele de social media. Chiar dacă este mereu cu zâmbetul pe buze, de data asta, copila era vizibil agitată. Ce i-a cerut mamei sale să nu mai facă.

Oana Roman și Isabela au participat, miercuri, la un eveniment special pentru copii, organizat într-un parc de distracții din București. Copilei i-a dispărut zâmbetul de pe buze în momentul în care s-a atins un subiect sensibil. Se pare că după mai bine de un an de restricții și măsuri de prevenire a răspândirii virusului, micuța nu mai suportă gândul de a purta mască și i-a spus și mamei sale ce are pe suflet.

„Nu ţi-e milă că trebuie să stăm atâtea ore cu masca, în fiecare zi?”, i-a spus Isabela.

Fiica Oanei Roman, reacţie dură pe Instagram. Întreg momentul a fost filmat și postat de vedetă în secțiunea InstaStory. În momentul în care a văzut că este înregistrată, fetița a avut o reacție neașteptată. A rugat-o să nu o mai filmeze și a luat-o la fugă strigând „Libertate!”.

„Nu mă mai filma”, a rugat-o copila. „De ce, ești dulce…cum ai zis tu: libertate, fără mască?”, a răspuns Oana Roman.

Oana Roman și Marius Elisei, la un pas de împăcare
La aproape patru luni de când au pus punct, oficial, căsniciei, Oana Roman și Marius Elisei par să fie la un pas de împăcare. Bărbatul a făcut recent o dezvăluire emționantă, mărturisind că încă o iubește pe fosta sa soție și că și-ar dori să fie, din nou, o familie.

„La două, trei zile, îi ofer flori, pentru că așa simt și, pe lângă asta, merită să… mă rog… E ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după opt ani”, a mărturisit Marius pentru Antena Stars.

Mai mult, Marius a spus că, de când s-au separat, relația lor este mult mai frumoasă, însă speră ca lucrurile să evolueze, conștient fiind că problemele ce i-au despărțit nu se pot rezolva peste noapte. Cât despre o posibilă recăsătorie, acesta a declarat:

„Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi. În fața Domnului încă suntem căsătoriți. Da, eu îmi doresc din toată inima (n.r o împăcare, să fie o familie unită). Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea.

Da (n.r. împăcarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-a întâmpla anul acesta). Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema”, a continuat Marius Elisei.