Cum s-a pozat Vica Blochina și cum arată trupul ei la 45 de ani: „Top model”

Vica Blochina este activă pe rețelele sociale și își ține la curent fanii în ceea ce privește activitățile sale. Recent, Vica Blochina a publicat o fotografie realizată în vacanță, în care apare pe șezlong, acoperită doar de un prosop. Alături de fotografia îndrăzneață, fosta balerină s-a descris a fi un d.emon:

„Dem.onii mă urmăresc și ziua și noaptea, pentru că le e teamă de singurătate”, a scris Vica Blochina în dreptul fotografiei realizată în vacanță.

La cei 45 de ani ai săi, Vica Blochina are un trup de invidiat, iar fanii nu ezită să o laude: „Top model”, „Superbă”, i-au scris fanii în comentarii. Tocmai de aceea, Vica Blochina nu ezită să pozeze cât mai prov.ocator.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vica Blochina (@vica_blochina)

Vica Blochina a participat în sezonul 1 al competiției Asia Express, alături de Daniela Crudu.

,,Nu pot să îmi imaginez o coechipieră mai bună decât Daniela. Normal că ne-a fost foarte greu, dar am trecut peste orice impas împreună. Experiența asta ne-a unit și mai mult, o consider parte din familia mea”, a declarat atunci Vica Blochina.

În ceea ce privește experiența Asia Express, Vica a precizat că a fost uimită de condițiile în care trăiesc oamenii de acolo:

,,Sărăcie, mizerie și viață grea. Cu toate acestea, Asia Express a fost o experiență unică în care pot să zic că m-am cunoscut pe mine mai bine și am învățat să apreciez mai mult lucrurile mici din viața mea”.

Cea mai dificilă misiune din Asia Express a fost mâncatul de delicatese ale locului, din perspectiva Vicăi.

„Ouăle alea au fost o adevărată provocare, deşi adrenalina ne-a făcut să trecem cumva peste toată situaţia. Am mâncat repede pentru că altfel eram descalificate şi plecam acasă. Pe Cruduţa nu a interesat-o deloc acest aspect, abia aştepta să iasă din concurs. M-am şi certat cu ea din cauza asta, ea după două zile a cedat. Au fost foarte multe momente grele, ne trezeam la 4 dimineaţa, dormeam în case diferite în fiecare seară timp de mai bine de o lună”, a povestit Vica, la Antena Stars.

În perioada Asia Express, Vicăi i-a fost dificil, de asemenea, și faptul că a stat departe de fiul ei.

„Cel mai mult mi-a lipsit băiețelul meu, Edan. Consider că luna în care am lipsit ne-a apropiat și mai mult.”