Cum o pedepseşte Gică Popescu pe fiica sa Maria şi ce sumă de bani primeşte aceasta lunar de la fostul mare fotbalist român

Fiul său are 17 ani și îi calcă pe urme „Baciului”. Joacă chiar la Viitorul, clubul la care fostul căpitan al Barcelonei este președinte. Maria este cu un an mai mare și studiază în orașul în care Gică Popescu a scris istorie.

„Fata primeşte 1000 de euro ca să se descurce o lună în Barcelona. Nico are 600 de lei salariu la Viitorul şi 7.000 de lei în cont, dar nu se atinge de ei. E zgârcit ca mama lui. La orice examen cu notă peste 7 ia bani. Dacă ia sub, plăteşte amendă 500 euro, aşa o pedepsesc”, a spus Popescu, la Kanal D.

Fiica lui Gică Popescu a profitat de relaxarea restricțiilor și a petrecut vacanța de 1 mai în cluburile din Mamaia. Maria Popescu a venit din Italia pentru a se distra la malul mării.

Tânăra de 20 de ani a postat mai multe poze din localurile de fițe. În una dintre imagini, Maria arată semne obscene. Tatăl ei, fost component al Generației de Aur, are de ce să își pună mâinile în cap.